Povezane vesti

Đukić Dejanović: SPS u novoj vladi koja će energičnije nastaviti reforme

Đukić Dejanović: SPS u novoj vladi koja će energičnije nastaviti reforme

Novi magazin 03.08.2016
Zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović danas je izrazila očekivanje da će SPS participirati u budućoj vladi koja bi sa novom energijom trebala da nastavi započete reforme. Ona ja za televiziju B92 rekla da… »
Saznajemo: Puškaš najozbiljniji kandidat za ministra zdravlja

Saznajemo: Puškaš najozbiljniji kandidat za ministra zdravlja

Blic 03.08.2016
Laslo Puškaš, profesor anatomije, najozbiljniji je kandidat za ministarsku stolicu u Ministarstvu zdravlja, saznaje "Blic". Profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i funkcioner naprednjaka, prema saznanjima, trebalo bi da nasledi Zlatibora Lončara… »
Vučić meša karte: Nov kabinet, stara lica - ovo su budući ministri

Vučić meša karte: Nov kabinet, stara lica - ovo su budući ministri

Pravda 03.08.2016
BEOGRAD - Mandatar Aleksandar Vučić meša poslednje karte u sastavljanju novog kabineta u Nemanjinoj 11. Do petka, za kada je najavio da će izaći sa konkretnim imenima „novih“ ministara, neće se znati kompletan sastav. Međutim, neka lica, koja… »
Vučić meša karte: Nov kabinet, stara lica: Ovo su buduća gospoda ministri

Vučić meša karte: Nov kabinet, stara lica: Ovo su buduća gospoda ministri

Blic 03.08.2016
Mandatar Aleksandar Vučić meša poslednje karte u sastavljanju novog kabineta u Nemanjinoj 11. Do petka, za kada je najavio da će izaći sa konkretnim imenima „novih“ ministara, neće se znati kompletan sastav. Međutim, neka lica, koja su… »
Đukić Dejanović: Vučić razmišlja o resorima u kojima vidi SPS, a mi o personalnim rešenjima

Đukić Dejanović: Vučić razmišlja o resorima u kojima vidi SPS, a mi o personalnim rešenjima

Večernje novosti 02.08.2016
Zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će razgovori lidera SPS Ivice Dačića i mandatara za sastav Vlade Srbije Aleksandra Vučića trajati do petka ili subote. Zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS)… »

Vesti dana »