Povezane vesti

Ana odmah spakovala kofere

Ana odmah spakovala kofere

Mondo 06.08.2016
Srpska teniserka poražena je u prvoj rundi olimpijskog turnira u Riju. Foto: Guliver/Getty Images/Dennis Grombkowski Ana Ivanović (ne)očekivano je završila učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru posle samo jednog odigranog meča. Srpska teniserka… »
Igre završene za Anu Ivanović

Igre završene za Anu Ivanović

Večernje novosti 06.08.2016
Ana Ivanović je izgubila meč u 1. kolu od Suarez Navaro sa 6:2, 1:6, 2:5 i za nju su Olimpijske igre završene. Ana Ivanović je izgubila svoj prvi meč u singlu na Olimpijskim igrama od Španjolke Suarez Navaro 1:2 ( 6:2, 1:6, 2:5 ). Srpska teniserka je… »
Krunićeva: Nisam bila u treningu i odvratan osećaj mi je bio na terenu

Krunićeva: Nisam bila u treningu i odvratan osećaj mi je bio na terenu

Večernje novosti 06.08.2016
Imala sam pola sata da se obučem, sve spremim i odem na meč. U autobusu sam bila 20 minuta pred meč, stigla sam tačno na početak, kaže srpska teniserka koja je iznenada zaigrala u singlu. Od reportera iz Rio de Žaneria OKO 11 časova Aleksandra Krunić je… »
Rio 2016: Krunićeva poražena od Francuskinje srpskog porekla

Rio 2016: Krunićeva poražena od Francuskinje srpskog porekla

Vesti online 06.08.2016
Iako nije bilo planirano da igra u singl konkurenciji Aleksandra Krunić je na molbu organizatora zamenila jednu od učesnica koja nije stigla u Rio, ali je već u 1. kolu olimpijskog turnira poražena od Kristine Mladenović sa 6:1, 6:4. Meč je trajao svega… »

Vesti dana »