Повезане вести
Никола Роквић и Бојана Баровић постали родитељи
Трачара 09.08.2016
Бојана Баровић и њен супруг Никола Роквић постали су данас родитељи по први пут . Манекенка се породила у Лос Анђелесу и на свет донела девојчицу којој су срећни родитељи дали име Леона. Никола је присуствовао порођају и… »
Честитамо: Породила се Бојана, Никола постао тата мале Леоне!
Свет & Скандал 09.08.2016
Певач Никола Роквић и манекенка Бојана Баровић добили су девојчицу Леону, а поносни тата који је присуствовао порођају је то објавио на Инстаграму: Шта да кажем друго него да сам постао поносни отац мале Леоне, која ми је донела… »
Лепа манекенка донела на свет девојчицу: Никола Роквић и Бојана Баровић су тата и мама мале Леоне! (ФОТО)
Стори 09.08.2016
Свачији омиљени пар од данас је још срећнији и заљубљенији, јер је њихова мала, прелепа и весела породица богатија за једног члана. Како магазин Стори ексклузивно сазнаје, популарни певач и манекенка јутрос рано, по нашем… »
Вести дана »

Карседо: Имали смо среће да је Пепе онако центрирао и да је Жажа на онакав начин постигао гол
Спортски журнал пре 48 минутајош 18 повезаних

Соренсен: Пажљиво сам саслушао саговорнике у Београду и нагласио значај нормализације
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

Марко Ђурић на састанку са америчким конгресменом разговарао о партнерству Србије и САД
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана