Povezane vesti
Tadić u Sautemptonu do 2020. godine
Sportski žurnal 12.08.2016
Reprezentativac Srbije produžio ugovor sa Svecima. Srpski reprezentativac Dušan Tadić imao je važeći ugovor sa Sautemptonom do 2018, a sada ga je produžio do 2020. - Bilo je i drugih opcija, ali shvatili smo da je najbolje da ostanem ovde - kazao je… »
Dušan Tadić "svetac" do 2020. godine
Mondo 12.08.2016
Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić produžio ugovor sa Sautemptonom za još dve godine. Tačnije, sada se obavezao na vernost do 2020. godine. Foto: Paul Harding /PA via AP Srpski internacionalac produžio je vernost klubu u kojem je već dve… »
Veran "svecima": Tadić još četiri godine u Sautemptonu
Sportal blic 12.08.2016
Sautempton je dobio možda i najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku. Naš reprezentativac Dušan Tadić je sa "svecima" produžio ugovor na još četiri godine. Foto: Reuters Dušan Tadić Sjajni krilni napadač dres tima iz Engleske nosi dve… »
Tadić produžio ugovor sa Sautemptonom
Večernje novosti 12.08.2016
Srpski fudbaler potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa klubom. Zaista sam srećan, imao sam i drugih opcija, ali smo se složili da je najbolje da ostanem - kaže Dušan. Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić produžio je ugovor sa tim klubom na još… »
Potpisao Dušan Tadić: Bilo je drugih opcija, ali Sautempton je najbolja!
Mozzart sport 12.08.2016
"Proživeo sam dve prelepe godine ovde, a klub je pokazao ogromnu želju da me zadrži", rekao je srpski krilni napadač. Dušan Tadić ostaje Svetac i naredne četiri godine! Mada su brojne spekulacije navodile da je vreme Dušana Tadića u Sautemptonu… »
Vesti dana »
Rubio: Države koje kritikuju Trampov plan za Gazu treba da predlože šta uraditi i da se u to uključe
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu stupaju u sedmodnevni štrajk
Danas pre 7 satijoš 1 povezana