Povezane vesti
Sad je sve razjasnila! Nina Morić: Kakvo kidnapovanje? Vi ste ludi, a ne ja!
Svet & Skandal 14.08.2016
Nina Morić po drugi put se oglasila nakon nestanka i poručila svima da ne brinu za nju. Hrvatska manekenka je zabrinula javnost nakon što je objavljeno da su ona i njen verenik nestali, a kako bi dokazala da je sve u redu Nina je jutros objavila… »
(Video, foto) Nina Morić stavila tačku na priču o kidnapovanju: Vi ste ludi, a ne ja!
Kurir 14.08.2016
Nina Morić po drugi put se oglasila nakon nestanka koji je objavila mama njenog dečka i poručila svima da je dobro. Nakon što je njena svekrva digla uzbunu, hrvatska manekenka jutros objavila video na Fejsbuku kako bi dokazala da nije nestala. Bizarni… »
Dok javnost brine za nju, Nina Morić poručuje: Da li ste vi normalni?
Blic 14.08.2016
Nakon što se celokupna javnost pitala gde je Nina Morić, hrvatska manekenka ponovo se oglasila na društvenim mrežama i poručila svima da prestanu da brinu za nju. Ipak, još nije otkrila gde se nalazi. Kontroverzna zvezda je jutros objavila bizarni… »
Fanovi zabrinuti i šokirani: Oteta i vezana Nina Morić hrabro poručuje da je dobro (VIDEO)
Story 14.08.2016
Nakon vesti o nestanku prelepe manekenke i njenog verenika, Nina se pojavila na jednom zabrinjujućem snimku koji je njene obožavaoce bacio u očaj. Naime, njegova majka je posumnjala kako su njen sin i hrvatska manekenka nestali, te je objavila veoma… »
Prosidba koja je sve iznenadila: Ovako je Aleksandra Radović reagovala na ponudu za brak (FOTO)
Story 14.08.2016
Na nastupu ove lepe pevačice jedna poruka je svima privukla pažnju. Pop pevačicu Aleksandru Radović noćas je na dvanaestom muzičkom festivalu „Stari grad“, koji se održava tradicionalno u Novom Pazaru, zaprosio tajni obožavalac, piše Kurir… »
Nestala manekenka vezana na snimku?!
Mondo 14.08.2016
Nina Morić, koja je naprasno nestala prošlog četvrtka, objavila video na Facebooku koji je uznemirio javnost. Manekenka Nina Morić uzbunila je italijansku i domaću javnost, nakon što je objavljeno da je nestala. Ona i njen dečko Luiđi Mario… »
Nepoznati mladić zaprosio Aleksandru Radović na koncertu! (foto)
Svet & Skandal 14.08.2016
Pop pevačicu Aleksandru Radović sinoć je na muzičkom festivalu “Stari grad”, koji se održava tradicionalno u Novom Pazaru, zaprosio tajni obožavalac. Poruka je bila okačena par minuta, tako da Aleksandra nije ni stigla da je vidi, pa nije bilo… »
(Video) Šta SAD ovo znači? Na Fejsbuku Nine Morić osvanuo video u kom je vezana za stolicu
Kurir 14.08.2016
Nina Morić zabrinula je celokupnu javnost kada je objavljeno da su ona i njen verenik Luđi Mario Fabulos nestali i da se traga za njima. Naime, njegova majka je posumnjala kako su njen sin i hrvatska manekenka nestali, te je objavila veoma… »
Obrt potrage za Ninom Morić: Nestala, pa unela još veću pometnju bizarnim videom
24 Sata 14.08.2016
Nina Morić zabrinula je celokupnu javnost kada je objavljeno da je u toku potraga za njom i njenim verenikom Luiđijem Marijom Fabulosom. Hrvatska manekenka sada je objavila video na svom profilu na Fejsbuku, koji je još više zbunio njene fanove. Sve… »
VIDEO: Nestala manekenka objavila čudan snimak na Fejsbuku
Radio 021 14.08.2016
Hrvatska manekenka Nina Morić, za koju javnost i porodica smatraju da je nestala, objavila je snimak na Fejsbuku na kojem sedi, sa rukama iza stolice. Hrvatska manekenka Nina Morić i njen partner Luđi Mario Favoloza vode se kao nestali od 11. avgusta… »
Vesti dana »
„Ako pretite njima, pretite i nama“: Zahteve studenata prihvatio i „Pobunjeni univerzitet“
N1 Info pre 2 satajoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Tramp na mesec dana "pauzira" odluku o uvođenju visokih carina na robu iz Meksika
RTS pre 1 satjoš 42 povezane
Vučić uputio poziv Rektorskom kolegijumu Univerziteta u Beogradu: Siguran sam da ste svesni da trenutna situacija na duži rok šteti svima
Kurir pre 19 minutajoš 30 povezanih