Povezane vesti

Ulica strave u Veterniku: Ovde je krvnik nožem zaklao svoju ženu i ubio bebu od 2 meseca! (FOTO) (video)

Ulica strave u Veterniku: Ovde je krvnik nožem zaklao svoju ženu i ubio bebu od 2 meseca! (FOTO) (video)

Telegraf 16.08.2016
Muškarac je uhapšen u ponedeljak dok se krio u Bačkoj Palanci, a kako se nezvanično saznaje, priznao je zločin. Zločin koji se dogodio u nedelju uveče u Vetrniku, kada je muškarac A. S. (29) iz Kule, nožem iskasapio svoju suprugu (24), a zatim… »
Užas u Veterniku: Muškarac ubio devojku i bebu

Užas u Veterniku: Muškarac ubio devojku i bebu

Moj Novi Sad 16.08.2016
Muškarac (29) ubio je preksinoć u Veterniku devojku staru 24 godine i četvoromesečnu bebu u porodičnoj kući. Kako "Blic" nezvanično saznaje, on je nožem isekao stradale, a nedugo zatim je i priveden u Bačkoj Palanci. Arpad Sabo (29) iz Lipara kod… »
Jezivo: Komšije tvrde da je Arpad S. ubio svoju bebu tako što je - bacio sto na nju!

Jezivo: Komšije tvrde da je Arpad S. ubio svoju bebu tako što je - bacio sto na nju!

Telegraf 16.08.2016
Kada je došla, bila je trudna, a mala Nikolina nema ni dva meseca. Oboje su iz Kule. Dete je otac ubio tako što je bacio sto na nju, a ženu je navodno iskasapio - priča jedna od komšinica. Arpad S. koji je zaklao svoju suprugu i ubio dete –… »
Detalji hapšenja krvnika iz veternika: Procurelo gde se krio otac monstrum posle krvavog pira!

Detalji hapšenja krvnika iz veternika: Procurelo gde se krio otac monstrum posle krvavog pira!

Telegraf 16.08.2016
- Video sam gužvu i mnogo policijskih automobila i izašao. Ne znam ih. Nedavno su se doselili ovde. Živeli su na prvom spratu pomoćne kuće - ispričale su komšije nesrećne žene. Arpad S., koji je u nedelju uveče u Veterniku ubio suprugu Slaviću… »

Vesti dana »