Povezane vesti
Ulica strave u Veterniku: Ovde je krvnik nožem zaklao svoju ženu i ubio bebu od 2 meseca! (FOTO) (video)
Telegraf 16.08.2016
Muškarac je uhapšen u ponedeljak dok se krio u Bačkoj Palanci, a kako se nezvanično saznaje, priznao je zločin. Zločin koji se dogodio u nedelju uveče u Vetrniku, kada je muškarac A. S. (29) iz Kule, nožem iskasapio svoju suprugu (24), a zatim ubio i… »
Užas u Veterniku: Muškarac ubio devojku i bebu
Moj Novi Sad 16.08.2016
Muškarac (29) ubio je preksinoć u Veterniku devojku staru 24 godine i četvoromesečnu bebu u porodičnoj kući. Kako "Blic" nezvanično saznaje, on je nožem isekao stradale, a nedugo zatim je i priveden u Bačkoj Palanci. Arpad Sabo (29) iz Lipara kod Kule… »
Jezivo: Komšije tvrde da je Arpad S. ubio svoju bebu tako što je - bacio sto na nju!
Telegraf 16.08.2016
Kada je došla, bila je trudna, a mala Nikolina nema ni dva meseca. Oboje su iz Kule. Dete je otac ubio tako što je bacio sto na nju, a ženu je navodno iskasapio - priča jedna od komšinica. Arpad S. koji je zaklao svoju suprugu i ubio dete – devojčicu od… »
Detalji hapšenja krvnika iz veternika: Procurelo gde se krio otac monstrum posle krvavog pira!
Telegraf 16.08.2016
- Video sam gužvu i mnogo policijskih automobila i izašao. Ne znam ih. Nedavno su se doselili ovde. Živeli su na prvom spratu pomoćne kuće - ispričale su komšije nesrećne žene. Arpad S., koji je u nedelju uveče u Veterniku ubio suprugu Slaviću i ćerku… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za NIS, produžen rok za pregovore do 22. maja
RTV pre 29 minutajoš 29 povezanih
Da li je moguć sporazum? Hamnei odobrio razgovore sa SAD, nafta opet preko 100 dolara
NIN pre 29 minutajoš 63 povezane
Mir nema alternativu: U Vršcu obeležena godišnjica početka bombardovanja (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 53 povezane
Oglasio se Stanivuković nakon puštanja iz pritvora! Ovo su njegove prve reči na slobodi (foto)
Kurir pre 3 satajoš 30 povezanih