Povezane vesti

Došla je da da rispekt: Za... Evo koje narodnjake Sajsi Mc voli da čuje u kafani

Došla je da da rispekt: Za... Evo koje narodnjake Sajsi Mc voli da čuje u kafani

Blic 17.08.2016
Sajsi Mc snimila je duet sa Severinom "Silikoni", a onda je uletela kao ispomoć srpskoj snajki u Guči, a sada je otkrila i svoje omiljene pevače narodne muzike. I reperi su ljudi, a posebno reperke. OVACIJE ZA SLAVUJA IZ MRČAJEVACA Miroslav Ilić… »
Ovo niste očekivali, zar ne: Sajsi MC sluša Stoju i Sinana?!

Ovo niste očekivali, zar ne: Sajsi MC sluša Stoju i Sinana?!

Svet & Skandal 17.08.2016
Verovali ili ne, reperka Sajsi MC voli narodnjake. Ona je gostujući u “Premijeri” ispričala čije hitove voli da čuje u kafani. “Obožavam Stoju. Stoja i Sinan su mi super za kafanu. A može i Jana. Od Sinana obožavam ‘Otvori se nebo’, a od… »
Ko bi rekao: Sajsi MC iznenadila sve kada je priznala ko su joj omiljeni domaći pevači

Ko bi rekao: Sajsi MC iznenadila sve kada je priznala ko su joj omiljeni domaći pevači

Kurir 17.08.2016
Srpska rep pevačica Sajsi MC priznala je da voli da čuje dobar narodnjak. Sajsi je potom otkrila i koje pevače sa domaće scene voli da sluša u kafani. "Ja obožavam Stoju. Stoja i Sinan su mi super za kafanu. A može i Jana. Od Sinana obožavam… »

Vesti dana »