Повезане вести

ОПРАШТАМО ЈОЈ - Марина јавно признала шта је урадила да би мотивисала екипу!

ОПРАШТАМО ЈОЈ - Марина јавно признала шта је урадила да би мотивисала екипу!

Спортске.нет 20.08.2016
Селектор женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић открила је након великог успеха нашег националног тима на Играма у Рију шта је девојкама рекла у полувремену дуела са Француском. Актуелне првакиње Европе у… »
Демолирање Хрвата за олимпијски трон, од судбине не може да се побегне!!!

Демолирање Хрвата за олимпијски трон, од судбине не може да се побегне!!!

Вести онлине 20.08.2016
Ватерполо репрезентација Србије објединила је све могуће титуле пошто је у финалу Олимпијских игара декласирала селекцију Хрватске са 11:7 (3:2, 3:1, 3:2, 2:2). Овим су "делфини" донели четврту златну медаљу нашем ватерполу на… »
Кошаркашице САД освојиле шесто узастопно олимпијско злато

Кошаркашице САД освојиле шесто узастопно олимпијско злато

Бета 20.08.2016
Женска кошаркашка репрезентација САД освојила је вечерас у Рио де Жанеиру шесту узастопну златну олимпијску медаљу пошто је у финалу победила Шпанију са 101:72 (21:17, 28:15, 32:17, 20:23). Селекцију САД су до победе предводиле… »
ОИ - Американке освојиле кошаркашки турнир

ОИ - Американке освојиле кошаркашки турнир

Спортске.нет 20.08.2016
Као што се и очекивало, репрезентативке САД-а су успеле да освоје злато на Играма у Рију победом против Шпаније. Србија је данас освојила треће место на кошаркашком турниру, а златна медаља припада Американкама. Репрезентативке… »
Српске хероине уз "Марш на Дрину" дошле до медаље (ВИДЕО)

Српске хероине уз "Марш на Дрину" дошле до медаље (ВИДЕО)

Вести онлине 20.08.2016
Успеле су наше кошаркашице да с еопораве од полуфиналног пораза од Шпаније и да у мечу за треће место савладају Француску и тако Србији донесу осму медаљу на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру. Наш капитен, Милица Дабовић… »
Шарени, како ћеш жени на очи?

Шарени, како ћеш жени на очи?

Спортске.нет 20.08.2016
Познати спортски коментатор Слободан Шарена направио је (не)намерну грешку у преносу меча за бронзану медаљу између Србије и Француске због које би по повратку из Рија могао да добије жестоке придике од своје супруге. Завршницу… »
Да се најежиш: Оне су српске јунакиње, овако су се мотивисале да се боре до краја! (видео, фото)

Да се најежиш: Оне су српске јунакиње, овако су се мотивисале да се боре до краја! (видео, фото)

Хот спорт 20.08.2016
Женска кошаркашка репрезентација Србије је на Олимпијском турниру освојила бронзану медаљу и тако на прави начин одговорила критичарима. Управо то је на свом фејсбук профилу написала Милица Дабовић, али оно што је много лепше је… »
Милица Дабовић у сузама: Бронза најбољи начин да завршим репрезентативну каријеру

Милица Дабовић у сузама: Бронза најбољи начин да завршим репрезентативну каријеру

Вечерње новости 20.08.2016
Поносна сам на себе, дала сам срце за Србију, одличила да играм за њу и увек сам давала максимум - прича Милица. ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ" ИЗ РИЈА АНА је гледала сестру како не може да дође до ваздуха од суза и покушала је да јој… »
Маљковићева открила “тактику” са полувремена: Извређала сам их и тргле су се

Маљковићева открила “тактику” са полувремена: Извређала сам их и тргле су се

Вечерње новости 20.08.2016
Била је тешка патетика после пораза од Шпаније у полуфиналу. По први пут је било увреда са моје стране и то не ситних, то иначе није мој манир, али је било потребно - каже Марина. ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ" ИЗ РИЈА МИЛИЦА Дабовић је… »
Милица у сузама: Најбољи начин да одем

Милица у сузама: Најбољи начин да одем

Мондо 20.08.2016
Најстарија српска репрезентативка изузетно емотивно реаговала на освајање олимпијске бронзе. Треће место и бронзана медаља на ОИ у Рију омогућили су Милици Дабовић да се опрости од дреса репрезентације као у најпријатнијем сну… »
Зграбила микрофон и повикала: Чудо, чудо, чудо!

Зграбила микрофон и повикала: Чудо, чудо, чудо!

Мондо 20.08.2016
"Боље да не чујете шта сам им све рекла, вређала сам их", изјавила је селектор наше женске репрезентације Марина Маљковић, која је новинару РТС-а зграбила микрофон и поручила: "Много сте ме то млако најавили". Ако је оваква… »
Јуначко срце донело бронзу!!!

Јуначко срце донело бронзу!!!

Мондо 20.08.2016
Женска кошаркашка репрезентација Србије у мечу за треће место надиграла Француску - 70:63! "Преломила" серија од 16:0 у трећој четвртини. Пре пет година нас уопште није било на Европском првенству. Онда је за селектора именована… »
Маљковић: Пао ми је камен са срца

Маљковић: Пао ми је камен са срца

Бета 20.08.2016
Селекторка Србије Марина Маљковић рекла је данас да јој је пао огроман камен са срца после освојене бронзане олимпијске медаље у Рио де Жанеиру, пошто екипа није желела да разочара и остане без одличја. "Огроман камен са срца… »
ВРЕДЕЛО ЈЕ - На ово смо чекали 28 година!

ВРЕДЕЛО ЈЕ - На ово смо чекали 28 година!

Спортске.нет 20.08.2016
Готово три деценије чекало се на овакву врсту успеха када је репрезентативна кошарка у питању и то ако Југославију рачунамо претечом онога што смо сада. Самостална Србија не памти овакав кошаркашки успех на Олимпијским играма… »
У сузама: Милица Дабовић: Стижу нове генерације, не знам да ли ће имати оволико срце!

У сузама: Милица Дабовић: Стижу нове генерације, не знам да ли ће имати оволико срце!

Спортал блиц 20.08.2016
Милица Дабовић једва је, због суза, долазила до речи после освајања олимпијске бронзе са женском кошаркашком репрезентацијом Србије, која је у свом последњем а најважнијем мечу у Рио де Жанеиру савладала Француску са 70:63… »
Маљковић: Ово је чудо

Маљковић: Ово је чудо

Бета 20.08.2016
Селекторка кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић рекла је данас да је освојена бронзана олимпијска медаља чудо и додала да је у полувремену морала да буде оштра према својим играчицама да би победиле у тешкој… »
Маринин рецепт: Вређала сам девојке на полувремену, али морало је тако

Маринин рецепт: Вређала сам девојке на полувремену, али морало је тако

Хот спорт 20.08.2016
Србија наставља са освајањем медаља у другом делу Олимпијскеих игара. Кошаркашице су освојиле историјску бронзану медаљу, што је истакла и селекторка наше селекције Марина Маљковић. – Да ли сте свесни да је освојена медаља… »
Маљковићева: Девојкама сам свашта рекла, морало је да "пукне"

Маљковићева: Девојкама сам свашта рекла, морало је да "пукне"

Моззарт спорт 20.08.2016
"Људи, да ли схватате да је освојена бронза?! Имамо изванредне спортисте, али бронза је чудо у женској кошарци", рекла је Марина Маљковић. Бронза сија око врата српских кошаркашица. Изабранице Марине Маљковић савладале су… »
ОИ Рио: Кошаркашицама Србије бронза

ОИ Рио: Кошаркашицама Србије бронза

Ал Јазеера 20.08.2016
Изабранице Марине Маљковић донијеле су олимпијском тиму Србије осму медаљу на Олимпијским играма у Рио де Јанеиру. Женска кошаркашка репрезентација Србије побиједила је у суботу селекцију Француске са 70:63 (18:10, 9:17, 28:15… »
Селекторка открила кључ победе: Боље да не знате шта сам рекла девојкама у полувремену

Селекторка открила кључ победе: Боље да не знате шта сам рекла девојкама у полувремену

24 Сата 20.08.2016
Навикли смо да је Марина Маљковић смирена, готово леденог израза лица, било да резултат није најповољнији, било да је направљен велики успех за српску женску кошарку. Међутим, када су њене изабранице освојиле олимпијску… »
Марина Маљковић: Вређала сам девојке у полувремену, морало је ово да изађе из њих

Марина Маљковић: Вређала сам девојке у полувремену, морало је ово да изађе из њих

Вести онлине 20.08.2016
Званично пету, а реално осму медаљу за Олимпијски тим Србије у Рио де Жанеиру освојила је женска кошаркашка репрезентација која је у мечу за треће место савладала селекцију Француске са 70:63. После меча било је време за… »
Маљковић: Боље да не чујете шта сам рекла девојкама, по први пут у животу сам их вређала, али морало је да пукне

Маљковић: Боље да не чујете шта сам рекла девојкама, по први пут у животу сам их вређала, али морало је да пукне

Спортски журнал 20.08.2016
Селектор Марина Маљковић, чини се први пут је нешто јаче исказала емоције после освојене олимпијске бронзе. - Имамо изванредне спортисте, ватерполисте, кошаркаше, одбојкашице... Али, бронза у женској кошарци за нашу земљу… »
Непобедиви, урадите то још једном!

Непобедиви, урадите то још једном!

Моззарт спорт 20.08.2016
Куцнуо је час да ватерполисти Србије освоје златну олимпијску медаљу, од 22.50 против Хрватске. Олимпијско злато је сан сваког спортисте. Српским ватерполистима остао је још један корак. Најважнији и најтежи. Још само 32 минута… »
Кад наша Данијел наручи пиво на српском!

Кад наша Данијел наручи пиво на српском!

Спортске.нет 20.08.2016
Десетак Американаца у српском дресу бодри кошаркашице у Рију, јасно и због чега... Србија се често ових дана чује у Колораду, Денвер навија за Николу Јокића, ноћас су му послали поруку да узме злато, о томе можете да читате овде… »
"Наша" Пејџ о Србима: Дали би вам кожу с леђа!

"Наша" Пејџ о Србима: Дали би вам кожу с леђа!

Мондо 20.08.2016
Данијел Пејџ говорила за америчке медије о томе како је добила позив да игра за репрезентацију Србије и како су је Срби прихватили. Покушаће и да нам донесе бронзану медаљу са Олимпијских игара... Када је пред почетак утакмице… »

Вести дана »