Povezane vesti

Vratila se sa osmehom: Ivana Španović stigla u Beograd: Budalasto je bilo što sam plakala /foto/ /Blic tv/

Vratila se sa osmehom: Ivana Španović stigla u Beograd: Budalasto je bilo što sam plakala /foto/ /Blic tv/

Sportal blic 20.08.2016
Ivana Španović je obradovala Srbiju, ali je bila razočarana olimpijskom bronzom u skoku udalj. Znala je da može do zlata, spremala se za "Bože pravde", ali ponovo je nedostajalo neophodne sportske sreće. Ipak, kada se sve sleglo shvatila je koliki… »
Španović: Ni Tokio nije tako daleko

Španović: Ni Tokio nije tako daleko

Politika 20.08.2016
Naša šampionka i njen trener Goran Obradović, po dolasku u otadžbinu, rekli su da će „disertaciju” za najveću ocenu spremati za Igre 2020. – „Trenuto nemam konkurenciju u Evropi”. Nacija je njihov nastup u Riju ocenila desetkom. Ivana… »
Španović: Ono što smo uradili nije malo

Španović: Ono što smo uradili nije malo

Danas 20.08.2016
Atletičarka Ivana Španović doputovala je na beogradski aerodrom sa Olimpijskih igara u Riju. Bronzanu Ivanu su dočekali porodica, prijatelji i veliki broj novinarskih ekipa. "Ono što smo uradili nije malo, možda nisam osvojila zlato ali sam se… »
Španovićeva: Centimetar me delio od 7,20

Španovićeva: Centimetar me delio od 7,20

Dnevnik 20.08.2016
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doputovala je danas u Beograd posle osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju i poručila da ne sme da bude nezadovoljna, iako smatra da je mogla do sjajnijeg odličja. "Prvi šok je bio kada sam… »
Španovićeva stigla u Beograd: Centimetar me delio od 7,20

Španovićeva stigla u Beograd: Centimetar me delio od 7,20

Mozzart sport 20.08.2016
Doček na aerodromu "Nikola Tesla" Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doputovala je danas u Beograd posle osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju i poručila da ne sme da bude nezadovoljna, iako smatra da je mogla do sjajnijeg… »
Konačno osmeh: Ivana Španović donela u Beograd bronzu zlatnog sjaja (foto)

Konačno osmeh: Ivana Španović donela u Beograd bronzu zlatnog sjaja (foto)

Hot sport 20.08.2016
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović danas je sletela na aerodrom Nikola Tesla, nakon izvanrednog uspeha koji je napravila na Olimpijskim igrama u Riju. Ona je, podsetimo, nacionalnim rekordom od 7.08 metara u skoku udalj osvojila prvo odličje… »

Vesti dana »