Povezane vesti
Osumnjičeni za ubistvo taksiste: Nisam hteo da bežim, već da kupim sok
Kurir 27.08.2016
Nikola Dobrić (34) poricao da je pesnicama usmrtio Branislava Đukića (66) i tvrdio da ga je taksista prvi napao. KRAGUJEVAC - Tražio sam od taksiste da stane jer sam želeo samo da odem do kioska i kupim sok, a onda da me odveze do kuće. Nije mi bila… »
“Hteo sam samo da kupim sok" Bizarna odbrana osumnjičenog za ubistvo taksiste u Kragujevcu
Blic 27.08.2016
Nikola Dobrić (34), koji je osumnjičen za ubistvo, saslušan je pred Višim tužiocem, i negirao je da je lišio života taksistu, mada je priznao da je bio prisutan na licu mesta. Tužilašvo je predložilo pritvor do 30 dana, zbog uticaja na svedoke i… »
Osumnjičeni negirao ubistvo taksiste: Hteo sam samo da stanemo kod prodavnice da kupim sok
Večernje novosti 27.08.2016
Osumnjičenom za ubistvo Branislava Đukića sud odredio pritvor do 30 dana. Hteo sam samo da stanemo kod prodavnice da kupim sok. NISAM imao nameru da pobegnem i ne platim vožnju taksisti, već sam samo hteo da nakratko zastanemo kod prodavnice, koja je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 2 satajoš 73 povezane
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 5 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 2 satajoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 17 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane