Povezane vesti
Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića neviđeni skandal
Pravda 28.08.2016
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je danas izjavu poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima "napao sam sebe", i ocenio da je… »
Dačić: Sumnjamo u organizovan napad
Danas 28.08.2016
Izjava Sadika Ahmetovića da je premijer Srbije Aleksandar Vučić sam kriv i da je napao sam sebe, najbolje govori o bošnjačkim političarima u BiH, prenosi danas Ministarstvo spoljnih poslova (MSP) izjavu Ivice Dačića, ministra splljnih poslova i… »
Neverovatna optužba - Vučić u Potočarima napao sam sebe!?
Glas Zapadne Srbije 28.08.2016
Skandalozna odluka tužilaštva BiH! Istraga protiv Almira Merdića iz Jelaha, glavnog osumnjičenog za napad na predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici, obustavljena je. Beograd traži odgovor ko je, ako nije Almir, organizovao kamenovanje… »
Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića neviđeni skandal
RTS 28.08.2016
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je izjavu poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima "napao sam sebe", i ocenio da je obustava istrage o… »
Vesti dana »
Srbija se plasirala u finale Evrovizije: Održano prvo polufinalno veče, izabrano deset finalista
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 40 povezanih
Tramp krenuo za Kinu da ubedi Sija da utiče na Iran da prihvati uslove SAD za okončanje rata
Pravo u centar pre 24 satajoš 28 povezanih
Šmit pred SB UN najavio odlazak u junu; podeljeni stavovi o budućnosti OHR-a u BiH
RTS pre 3 satajoš 26 povezanih
Ko su voditelji Evrovizije 2026: Bogata naslednica velike imperije i ovaj muškarac - spremni da naprave šou
Telegraf pre 24 satajoš 40 povezanih