Povezane vesti
Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića neviđeni skandal
Pravda 28.08.2016
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je danas izjavu poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima "napao sam sebe", i ocenio da je… »
Dačić: Sumnjamo u organizovan napad
Danas 28.08.2016
Izjava Sadika Ahmetovića da je premijer Srbije Aleksandar Vučić sam kriv i da je napao sam sebe, najbolje govori o bošnjačkim političarima u BiH, prenosi danas Ministarstvo spoljnih poslova (MSP) izjavu Ivice Dačića, ministra splljnih poslova i… »
Neverovatna optužba - Vučić u Potočarima napao sam sebe!?
Glas Zapadne Srbije 28.08.2016
Skandalozna odluka tužilaštva BiH! Istraga protiv Almira Merdića iz Jelaha, glavnog osumnjičenog za napad na predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici, obustavljena je. Beograd traži odgovor ko je, ako nije Almir, organizovao kamenovanje… »
Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića neviđeni skandal
RTS 28.08.2016
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je izjavu poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima "napao sam sebe", i ocenio da je obustava istrage o… »
Vesti dana »

"Građani će moći prvi put po povlašćenim uslovima da uzmu kredit!" Ekonomista objasnio ko sve može podneti zahtev po novim, nižim kamatnim stopama
Kurir pre 33 minutajoš 12 povezanih

Pomoćnik ministra odbrane: Srbija prva u regionu po naoružanju, biće 6.000 vojnika na paradi
Beta pre 28 minutajoš 9 povezanih

Šruder u izabranom društvu: Srbin i još šestorica su ovo uspeli pre njega u istoriji košarke
Nova pre 3 minutajoš 14 povezanih