Povezane vesti
Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića neviđeni skandal
Pravda 28.08.2016
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je danas izjavu poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima "napao sam sebe", i ocenio da je… »
Dačić: Sumnjamo u organizovan napad
Danas 28.08.2016
Izjava Sadika Ahmetovića da je premijer Srbije Aleksandar Vučić sam kriv i da je napao sam sebe, najbolje govori o bošnjačkim političarima u BiH, prenosi danas Ministarstvo spoljnih poslova (MSP) izjavu Ivice Dačića, ministra splljnih poslova i… »
Neverovatna optužba - Vučić u Potočarima napao sam sebe!?
Glas Zapadne Srbije 28.08.2016
Skandalozna odluka tužilaštva BiH! Istraga protiv Almira Merdića iz Jelaha, glavnog osumnjičenog za napad na predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici, obustavljena je. Beograd traži odgovor ko je, ako nije Almir, organizovao… »
Dačić: Obustava istrage o napadu na Vučića neviđeni skandal
RTS 28.08.2016
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odbacio je izjavu poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sadika Ahmetovića da je premijer Aleksandar Vučić u Potočarima "napao sam sebe", i ocenio da je obustava… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen razbojnik sa ceraka: Pokušao da ukrade novac iz dve menjačnice, upao s pištoljem i pretio radnicama (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana