Повезане вести
Дирљив сусрет у болници: Сикимић и челници Звезде обишли Живковића (ФОТО)
Хот спорт 29.08.2016
Повређеног голмана Новог Пазара данас су у болници обишли председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић, Предраг Сикимић и Момо Гацић. Они су му пожелили брз опоравак и том приликом му уручили поклоне. Сикимић му је донео дрес и… »
Дирљив сусрет у болници... Сикимић поклонио икону Живковићу: Не занима ме колико ће ме казнити, само да се вратиш на гол
Моззарт спорт 29.08.2016
„Не замерам Предрагу, такве ствари се дешавају“, каже голман Новог Пазара који се опоравља од тешких повреда. Пријатељски и прилично емотиван сусрет у Клиничком центру Србије. Повређеног голмана Новог Пазара Младена Живковића… »
Посетио голмана коме је сломио нос и јагодичну кост: Сикимић: Нека ме казне, само нека што пре оздрави!
Спортал блиц 29.08.2016
Фудбалер Црвене звезде Предраг Сикимић је посетио у Клиничком центру Србије голмана Новог Пазара Младена Живковића, ког је, несмотрено, само дан раније тешко повредио. Фото: ФК Црвена звезда / Промо Предраг Сикимић, Младен… »
Сикимић обишао повређеног Живковића: Данас ми је рођендан, желим само да станеш на гол (видео)
Вечерње новости 29.08.2016
Нападач Црвене звезде Предраг Сикимић посетио је данас у Киничком центру голмана Новог Пазара Младена Живковића, којег је ненамерно тешко повредио на утакмици у недељу поподне. Челници Црвене звезде и фудбалер Предраг Сикимић… »
Повређени Младен Живковић чека операцију (фото)
Мондо 29.08.2016
Голман Новог Пазара дан после вишеструких прелома задобијених на мечу против Црвене звезде налази се у свесном стању, али трпи велике болове. Предраг Сикимић, фудбалер Црвене звезде, тешко је повредио голамана Новог Пазара… »
Сикимић у шоку: ''Није ми ни до чега...''
Спортске.нет 29.08.2016
После јучерашње тешке повреде голмана Новог Пазара Младена Живковића, актер кобног дуела Предраг Сикимић жали због свега што се догодило, подсећајући да је са Живковићем раније био и саиграч. Јучерашња победа Црвене звезде у… »
Видео Голман Новог Пазара, са повредама, пребачен у београдски Клинички центар, Сикимић га посетио
Вечерње новости 29.08.2016
Живковић има вишеструке преломе јагодичне кости, а поломљен му је и нос. У Београду ће му бити урађена операција, рекао је физиотерапеут ФК Нови Пазар. ГОЛМАН Новог Пазара Младен Живковић тешко је повређен у судару са Предрагом… »
Слике из болнице - Овако изгледа голман Новог Пазара!
Спортске.нет 29.08.2016
Голман Новог Пазара Младен Живковић примљен је претходне ноћи на одељење максиофацијалне хирургије Клиничког центра у Београду, а фотографије које је клуб поделио на друштвеним мрежама сведоче о тешким повредама главе… »
Из болнице: Овако голман Пазара изгледа после страшног судара! /узнемирујући фото/
Спортал блиц 28.08.2016
У утакмици 7. кола Суперлиге Србије између Новог Пазара и Црвене звезде фудбал је остао у другом плану... Поред дивљања хулигана сусрет је обележила и страшна повреда голмана домаћих Младена Живковића. После судара са Предрагом… »
Живковићу поломљени нос и јагодична кост, Сикимић дошао у посету
Спортал блиц 28.08.2016
Фудбалер Црвене звезде Предраг Сикимић посетио је голмана Новог Пазара Младена Живковића, који је после дуела са њим на утакмици 7. кола Суперлиге завршио у болници. Зобацз на Иоутубе Живковић је пребачен у Клинички центар… »
Вести дана »
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 18 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 5 сатијош 3 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана