Повезане вести

Изабрао страну: Вучић говори на конференцији Клинтон фондације, скуп организује српски крвник Бил!

Изабрао страну: Вучић говори на конференцији Клинтон фондације, скуп организује српски крвник Бил!

Правда 30.08.2016
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић биће један од говорника на годишњој конференцији Клинтон фондације од 19. до 21. септембра, пише "Блиц". Тема скупа, који се одржава само неколико дана пре прве дебате на којој ће… »

Правда 30.08.2016
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић биће један од говорника на годишњој конференцији Клинтон фондације од 19. до 21. септембра, пише "Блиц". Тема скупа, који се одржава само неколико дана пре прве дебате на којој ће… »
ИЦТИ: Жалба Тужилаштва на пресуду Шешељу

ИЦТИ: Жалба Тужилаштва на пресуду Шешељу

Ал Јазеера 30.08.2016
Тужилаштво указује на пропусте већине чланова судског вијећа, које је изрекло ослобађајућу пресуду лидеру радикала. Тужилаштво Хашког трибунала поднијело је у уторак жалбу на пресуду Војиславу Шешељу, којом је ослобођен оптужби… »
Хашко тужилаштво тражи да се Шешељ осуди

Хашко тужилаштво тражи да се Шешељ осуди

Политика 30.08.2016
Нећу се замајавати са тужилаштвом нити учествовати у некој процедури. Што се мене тиче понављања суђења нема, каже лидер радикала. Тужилаштво Хашког трибунала поднело је жалбу на пресуду лидеру Српске радикалне странке… »
Хашко тужилаштво поднело жалбу на пресуду Шешељу

Данас 30.08.2016
Тужилаштво Хашког трибунала поднело је жалбу на ослобађајућу пресуду Војиславу Шешељу за ратне злочине у Хрватској и БиХ током ратних сукоба и за протеривање Хрвата из Војводине, и затражило од суда да га прогласи кривим и… »
"Баш ме брига за жалбу Хага, ја сам тај суд победио"

"Баш ме брига за жалбу Хага, ја сам тај суд победио"

Вести онлине 30.08.2016
Лидер радикала Војислав Шешељ изјавио је, коментаришући жалбу коју је хашко тужилаштво поднело на ослобађајућу пресуду у процесу који се против њега водио пред међународним судом, да га то уопште не интересује јер је он тај суд… »
Хаг тражи 28 година затвора за Шешеља: Поднета жалба на ослобађајућу пресуду!

Хаг тражи 28 година затвора за Шешеља: Поднета жалба на ослобађајућу пресуду!

Правда 30.08.2016
БЕОГРАД - Тужилаштво Хашког трибунала поднело је данас жалбу на пресуду Војиславу Шешељу којом је ослобођен свих оптужби за ратне злочине у Хрватској и Босни и Херцеговини током ратних сукоба и за протеривање Хрвата из… »
Хашко тужилаштво уложило жалбу на пресуду Шешељу

Хашко тужилаштво уложило жалбу на пресуду Шешељу

Н1 Инфо 30.08.2016
Тужилаштво Хашког трибунала поднело је жалбу на ослобађајућу пресуду Војиславу Шешељу за ратне злочине у Хрватској и БиХ током ратних сукоба и за протеривање Хрвата из Војводине, и затражило од суда да га прогласи кривим и… »
Хаг поднео жалбу на пресуду: Траже 28 година затвора за Шешеља

Хаг поднео жалбу на пресуду: Траже 28 година затвора за Шешеља

Телеграф 30.08.2016
Тужилаштво истиче да је првостепено веће судије Жан Клод Антоанетија погрешно утврдило чињенично стање јер није закључило да Шешељеви говори представљају физичко извршење прогона, депортације и присилног премештања… »

Нови магазин 30.08.2016
Тужилаштво Хашког трибунала поднело је данас жалбу на пресуду Војиславу Шешељу којом је ослобођен свих оптужби за ратне злочине у Хрватској и Босни и Херцеговини током ратних сукоба и за протеривање Хрвата из Војводине… »

Вести дана »