Povezane vesti

Eksplozija u Zagrebu, jedna osoba povređena Tanjug

Studio B 31.08.2016
Jedna osoba je povređena kada je jutros u Zagrebu zasad nepoznata osoba aktivirala ručnu bombu, saopštila je policija. Incident se dogodio nešto posle sedam sati u Sutlanskoj ulici. Žena je zadobila lakše povrede, a više automobila je oštećeno… »

Eksplozija u Zagrebu: Aktivirana bomba kod Glavne železničke stanice

Telegraf 31.08.2016
Oštećeno je nekoliko vozila, a jedna osoba je lakše povređena. Nepoznati počinitelj aktivirao je ručnu bombu u Sutlanskoj ulici u Zagrebu. Policija je saopštila kako je došlo do eksplozije i da je najvjerovatnije aktivirana ručna bomba… »

(Video) Eksplozija zatresla Zagreb: Otkriven motiv bombaškog napada u kom je povređena žena (76)!

Kurir 31.08.2016
Jutros malo posle 7 sati u Sutlanskoj ulici u Zagrebu nepoznata osoba aktivirala je ručnu bombu, potvrdili su PU Zagrebačke. U eksploziji je povređena jedna žena (76), a oštećeno je i nekoliko automobila u blizini. Prema prvim informacijama žena je… »

Tresao se Zagreb: Detonacija izazvala paniku u glavnom gradu Hrvatske

Blic 31.08.2016
Jutros neposredno nakon 7 sati kod koncertne dvorana "Lisinski" u Sutlanskoj ulici u Zagrebu nepoznati počinilac je aktivirao eksplozivnu napravu, najverovatnije ručnu bombu, potvrdili su za Jutarnji.hr iz PU Zagrebačke. Bomba u #Zagreb: Jedna osoba… »

Eksplozija potresla Zagreb

Alo 31.08.2016
Jedna osoba povređena je u jakoj eksploziji koja je odjeknula rano jutros u Zagrebu. U Sultalnskoj ulici u Zagrebu oko 7 sati jutros nepoznati počinilac aktivirao je, najverovatnije, ručnu bombu. Oštećeno je više vozila, a jedna je osoba lakše… »

Eksplozija u Zagrebu: Povređena jedna osoba

Večernje novosti 31.08.2016
Nepoznati počinitelj aktivirao je jutros ručnu bombu u Sutlanskoj ulici u Zagrebu. Nepoznati počinitelj aktivirao je jutros ručnu bombu u Sutlanskoj ulici u Zagrebu, javlja Indeks.hr. Oštećeno je nekoliko vozila, a jedna osoba je lakše povređena… »

Eksplozija u Zagrebu, povređena žena

RTS 31.08.2016
Nepoznati počinilac aktivirao je jutros ručnu bombu u Sutlanskoj ulici u Zagrebu. Kako javlja portal Indeks oštećeno je nekoliko vozila, a jedna osoba je lakše povređena. Prema nezvaničnim informacijama, u eksploziji je povređena žena. Policija… »

Eksplozija u Zagrebu, povređena žena

Radio 021 31.08.2016
Jedna osoba je povređena kada je jutros u Zagrebu zasad nepoznata osoba aktivirala ručnu bombu, saopštila je policija. Incident se dogodio nešto posle sedam sati u Sutlanskoj ulici. Žena je zadobila lakše povrede, a više automobila je oštećeno… »

Eksplozija u centru Zagreba, povređena žena

N1 Info 31.08.2016
U Zagrebu je u 7:09 sati jutros eksplodirala, najverovatnije, ručna bomba. Oštećeno je više vozila, a jedna je osoba lakše povređena, saopštila je Policijska uprava Zagreba Kako se nezvanično saznaje, povređena je ženska osoba koja je odvezena u… »

Tresao se Zagreb: Žena bacila bombu

Vesti online 31.08.2016
U sredu ujutru nešto posle 7 sati u Sutlanskoj ulici u Zagrebu nepoznati počinilac je aktivirao eksplozivnu napravu, najverovatnije ručnu bombu, saopštila je zagrebačka policija. Bomba u #Zagreb: Jedna osoba lakše ozlijeđena |… »

Snažna eksplozija: Detonacija izazvala paniku u glavnom gradu Hrvatske

Srbija danas 31.08.2016
Tresao se Zagreb. Jutros neposredno nakon 7 sati u Sutlanskoj ulici u Zagrebu nepoznati počinilac je aktivirao eksplozivnu napravu, najverovatnije ručnu bombu, potvrdili su za Jutarnji.hr iz PU Zagrebačke. Foto: Profimedia Jedna osoba je povređena, a… »

Bačena bomba u Zagrebu, ima povređenih

Mondo 31.08.2016
Nepoznati počinitelj aktivirao je jutros ručnu bombu u Sutlanskoj ulici u Zagrebu, javlja Indeks.hr. Foto: Mondo/ Goran Sivački Oštećeno je nekoliko vozila, a jedna osoba je lakše povređena. Prema nezvaničnim informacijama, u eksploziji je… »

Eksplozija ispred kafića u centru Zagreba, jedna osoba ozlijeđena

SEEbiz 31.08.2016
ZAGREB - Jutros malo nakon 7 sati u Sutlanskoj ulici u Zagrebu nepoznati je počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu, najvjerojatnije ručnu bombu, potvrdili su za Jutarnji.hr iz PU Zagrebačke. Jedna je osoba ozlijeđena, a nekoliko je automobila u… »

Eksplozija u Zagrebu, jedna osoba lakše povređena

B92 31.08.2016
Zagreb -- Nepoznati napadač aktivirao je jutros oko 7 časova ručnu bombu u Zagrebu, a jedna osoba je lakše povređena. Kako prenose hrvatski mediji, oštećeno je nekoliko vozila. Više informacija se očekuje nakon što zagrebačka policija izvrši… »

Eksplozija u centru Zagreba, povređena žena

Novi magazin 31.08.2016
U Zagrebu je u 7:09 sati jutros eksplodirala, najverovatnije, ručna bomba. Oštećeno je više vozila, a jedna je osoba lakše povređena, saopštila je Policijska uprava Zagreba. Kako se nezvanično saznaje, bombu je na ulici aktivirala ženska osoba… »

Vesti dana »