Povezane vesti
Gudelj: Dobro je, Ćurčić je otišao, Muslin vraća poverenje
Sportal blic 02.09.2016
Fudbaler Ajaksa Nemanja Gudelj istakao je kako je zadovoljan zbog povratka u nacionalni tim i poziva koji je dobio od Slavoljuba Muslina, čime je ponovo postao deo "orlova" nakon sukoba sa bivšim selektorom Radovanom Ćurčićem. Foto: A. Dimitrijević… »
Fudbal-vesti: Mesi se vratio i rešio meč sa Urugvajem
Dnevnik 02.09.2016
Fudbaler Barselone Lionel Mesi na najbolji način se vratio u reprezentaciju Argentine, pošto je bio strelac jedinog gola protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mesi je pobednika odlučio u 43. minutu kada je izveo majstoriju i… »
Mesi: Nikog nisam prevario! Ali, onaj gol pored sedmorice.. (video)
Mozzart sport 02.09.2016
Zbog toga su ga ubeđivali da se vrati. Čarobnjak se vratio. I to na kakav način. Samo njemu znan. Lionel Mesi je doslovce sam rešio pitanje pobednika u velikom derbiju južnoameričke grupe kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, tako što je prevario… »
Gudelj: Sva sreća pa imamo novog selektora
Mozzart sport 02.09.2016
Vezista Ajaksa se vraća u nacionalni tim posle lošeg iskustva sa bivšim selektorom. Sat oktucava, polako se približava novi početak reprezentacije Srbije. Operacija „Rusija 2018“ počinje od Iraca na Marakani, selektor Slavoljub Muslin je na… »
Tako se igra za reprezentaciju: Mesi nastupao uprkos velikim bolovima
Sportal blic 02.09.2016
Argentina je savladala selekciju Urugvaja minimalnim rezultatom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a jedini pogodak za "gaučose" postigao je Lionel Mesi, koji je nakon utakmice priznao da je igrao pod jakim bolovima i istakao da nije siguran da li… »
Mesi: Nisam mogao da se ne vratim u reprezentaciju
Novi magazin 02.09.2016
Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi rekao je danas da je srećan što ponovo nastupa za reprezentaciju Argentine i dodao da nije želeo da obmane nikoga kada je doneo odluku da više ne nastupa za nacionalnu selekciju. "Hvala svima na podršci i… »
Mesi se vratio golom, Brazil se izvukao penalom!
Mondo 02.09.2016
Svega je bilo u Južnoj Americi gde kvalifikacije za Rusiju 2018. ne počinju - nego su u jeku! Da Brazil nije pobedio, bilo bi "čupavo". Lionel Mesi postigao je gol za pobedu na emotivnom povratku u reprezentaciju Argentine u noći u kojoj je Brazil… »
Mesijev novi alarm posle pobede nad Urugvajem!
Sportske.net 02.09.2016
Lionel Mesi otkrio da je igrao u jakim bolovima. Kapiten Argentine postigao je jedini pogodak u pobedi svog tima nad Urugvajem, a nakon meča je priznao da oseća jake bolove i da nije siguran da li će biti spreman za naredni duel sa Venecuelom. ''Igrao… »
Mesijev trijumfalni povratak u reprezentaciju: Nisam nikoga prevario, zahvalan sam što sam se vratio
Večernje novosti 02.09.2016
Kada sam rekao da se povlačim, tako sam se i osećao. Bili smo razočarani, ali posle određenog vremena sam se osećao bolje – rekao je Argentinac. Jedan od najboljih fudbalera ikada Leo Mesi vratio se u reprezentaciju Argentine na velika vrata. Golom… »
Argentina ponovo kliče: Mesi, Mesi, Mesi... (video)
Mozzart sport 02.09.2016
Superstar Barselone doneo pobedu Gaučosima nad Urusima (1:0), Brazil slomio otpor Ekvadora. Argentina ponovo kliče iz svog glasa: Mesi, Mesi, Mesi, Mesi... Gaučosi su se pekli na jakoj vatri od trenutka kada je superstar Barselone posle ovogodišnjeg… »
Golom vratio osmeh argentini: Mesi je ponovo heroj o kojem priča svet! /video/
Sportal blic 02.09.2016
Plakali su, molili ga, dizali su spomenike - vredelo je! Lionel Mesi se na fantastičan način vratio u reprezentaciju Argentine! “Gaučosi” su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine savladali Urugavaj, a jedini gol na meču postigao je… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti iz Beograda na putu za Novi Sad – „Nije teška naša šetnja, već 12 godina pod ovim režimom“
N1 Info pre 15 minutajoš 41 povezana
BLOG UŽIVO Studenti dobili hitan poziv od Zagorke Dolovac, beogradski akademci pešače do Novog Sada: “Fleka do fleke, a krv je naša”
Nova pre 15 minutajoš 35 povezanih