Povezane vesti

Gudelj: Dobro je, Ćurčić je otišao, Muslin vraća poverenje

Gudelj: Dobro je, Ćurčić je otišao, Muslin vraća poverenje

Sportal blic 02.09.2016
Fudbaler Ajaksa Nemanja Gudelj istakao je kako je zadovoljan zbog povratka u nacionalni tim i poziva koji je dobio od Slavoljuba Muslina, čime je ponovo postao deo "orlova" nakon sukoba sa bivšim selektorom Radovanom Ćurčićem. Foto: A. Dimitrijević… »
Fudbal-vesti: Mesi se vratio i rešio meč sa Urugvajem

Fudbal-vesti: Mesi se vratio i rešio meč sa Urugvajem

Dnevnik 02.09.2016
Fudbaler Barselone Lionel Mesi na najbolji način se vratio u reprezentaciju Argentine, pošto je bio strelac jedinog gola protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mesi je pobednika odlučio u 43. minutu kada je izveo majstoriju i… »
Mesi: Nikog nisam prevario! Ali, onaj gol pored sedmorice.. (video)

Mesi: Nikog nisam prevario! Ali, onaj gol pored sedmorice.. (video)

Mozzart sport 02.09.2016
Zbog toga su ga ubeđivali da se vrati. Čarobnjak se vratio. I to na kakav način. Samo njemu znan. Lionel Mesi je doslovce sam rešio pitanje pobednika u velikom derbiju južnoameričke grupe kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, tako što je prevario… »
Gudelj: Sva sreća pa imamo novog selektora

Gudelj: Sva sreća pa imamo novog selektora

Mozzart sport 02.09.2016
Vezista Ajaksa se vraća u nacionalni tim posle lošeg iskustva sa bivšim selektorom. Sat oktucava, polako se približava novi početak reprezentacije Srbije. Operacija „Rusija 2018“ počinje od Iraca na Marakani, selektor Slavoljub Muslin je na… »
Tako se igra za reprezentaciju: Mesi nastupao uprkos velikim bolovima

Tako se igra za reprezentaciju: Mesi nastupao uprkos velikim bolovima

Sportal blic 02.09.2016
Argentina je savladala selekciju Urugvaja minimalnim rezultatom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a jedini pogodak za "gaučose" postigao je Lionel Mesi, koji je nakon utakmice priznao da je igrao pod jakim bolovima i istakao da nije siguran da li… »
Mesi: Nisam mogao da se ne vratim u reprezentaciju

Mesi: Nisam mogao da se ne vratim u reprezentaciju

Novi magazin 02.09.2016
Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi rekao je danas da je srećan što ponovo nastupa za reprezentaciju Argentine i dodao da nije želeo da obmane nikoga kada je doneo odluku da više ne nastupa za nacionalnu selekciju. "Hvala svima na podršci i… »
Mesi se vratio golom, Brazil se izvukao penalom!

Mesi se vratio golom, Brazil se izvukao penalom!

Mondo 02.09.2016
Svega je bilo u Južnoj Americi gde kvalifikacije za Rusiju 2018. ne počinju - nego su u jeku! Da Brazil nije pobedio, bilo bi "čupavo". Lionel Mesi postigao je gol za pobedu na emotivnom povratku u reprezentaciju Argentine u noći u kojoj je Brazil… »
Mesijev novi alarm posle pobede nad Urugvajem!

Mesijev novi alarm posle pobede nad Urugvajem!

Sportske.net 02.09.2016
Lionel Mesi otkrio da je igrao u jakim bolovima. Kapiten Argentine postigao je jedini pogodak u pobedi svog tima nad Urugvajem, a nakon meča je priznao da oseća jake bolove i da nije siguran da li će biti spreman za naredni duel sa Venecuelom. ''Igrao… »
Mesijev trijumfalni povratak u reprezentaciju: Nisam nikoga prevario, zahvalan sam što sam se vratio

Mesijev trijumfalni povratak u reprezentaciju: Nisam nikoga prevario, zahvalan sam što sam se vratio

Večernje novosti 02.09.2016
Kada sam rekao da se povlačim, tako sam se i osećao. Bili smo razočarani, ali posle određenog vremena sam se osećao bolje – rekao je Argentinac. Jedan od najboljih fudbalera ikada Leo Mesi vratio se u reprezentaciju Argentine na velika vrata. Golom… »
Argentina ponovo kliče: Mesi, Mesi, Mesi... (video)

Argentina ponovo kliče: Mesi, Mesi, Mesi... (video)

Mozzart sport 02.09.2016
Superstar Barselone doneo pobedu Gaučosima nad Urusima (1:0), Brazil slomio otpor Ekvadora. Argentina ponovo kliče iz svog glasa: Mesi, Mesi, Mesi, Mesi... Gaučosi su se pekli na jakoj vatri od trenutka kada je superstar Barselone posle ovogodišnjeg… »
Golom vratio osmeh argentini: Mesi je ponovo heroj o kojem priča svet! /video/

Golom vratio osmeh argentini: Mesi je ponovo heroj o kojem priča svet! /video/

Sportal blic 02.09.2016
Plakali su, molili ga, dizali su spomenike - vredelo je! Lionel Mesi se na fantastičan način vratio u reprezentaciju Argentine! “Gaučosi” su u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine savladali Urugavaj, a jedini gol na meču postigao je… »

Vesti dana »