Povezane vesti
Bravo momci! Biciklima putovali od Srpske do Moskve: U svakom gradu smo se slikali sa trobojkom!
Kurir 05.09.2016
Biciklisti Neven Lajšić (26) i Nikola Dupalo (32), koji su na svojim dvotočkašima prevalili put od 3.5000 kilometara, od Republike Srpske do Rusije, kako bi simbolično ukazali na problem odlaganja nuklearnog otpada u blizini njihovog rodnog mesta, Novog… »
Lajšić i Dupalo vraćaju se iz Moskve: Menjamo rutu putovanja zbog situacije u Ukrajini
Blic 05.09.2016
Biciklisti Neven Lajšić i Nikola Dupalo, koji su biciklima doputovali u Moskvu iz Novog Grada, danas se vraćaju kući. Dupalo i Lajšić u Moskvu su stigli biciklima 30. avgusta da bi predstavnike Ruske Federacije upoznali o problemu najavljene izgradnje… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih

Trump kaže da postoji 'realna šansa' za mir u Gazi, Hamas navodi da ima zahteve
Slobodna Evropa pre 45 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 45 minutajoš 53 povezane

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih