Povezane vesti
Šaban Šaulić o odlasku iz žirija Zvezda Granda: Ja sa svima njima nikad nisam ni bio veliki prijatelj
Story 06.09.2016
Kralj folk muzike odlučio je da posle tri sezone provedene u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" od sada bude stalni član žirija u novoj sezoni projekta "Pinkove zvezde". Nakon što je ova vest odjeknula u medijima, danima se spekulisalo o razlozima… »
Potres na srpskoj estradi: Evo šta je Šaban Šaulić rekao o prelasku iz Granda u Pinkove zvezde
Kurir 06.09.2016
Šaban Šaulić odlučio da posle tri sezone provedene u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ pređe u konkurentski tabor kod Željka Mitrovića i bude stalni član žirija u novoj sezoni njegovog projekta „Pinkove zvezde“. "Moja porodica i ja… »
Zemljotres na estradi: Šaulić za "Blic" o odlasku iz "Granda": Ništa lično, ovo je samo posao
Blic 06.09.2016
- Moja porodica i ja smo veliki i doživotni prijatelji Saše Popovića i to će tako ostati. Ovo je strogo poslovna odluka, kaže za „Blic“ kralj folka. Šaban Šaulić je posle tri godine napustio mesto člana žirija u takmičenju „Zvezde… »
Šaban Šaulić: Željkova ponuda se ne odbija
Večernje novosti 05.09.2016
Šaban Šaulić novi član žirija “Pinkovih zvezda” umesto “Zvezda Granda”. VELIKI potres na estradi izazvala je odluka “kralja narodne muzike” Šabana Šaulića da ove sezone “sudi” u crvenoj fotelji šou-programa “Pinkove zvezde”… »
Vesti dana »
U sačekuši na Menhetnu ubijen direktor jedne od najvećih američkih kompanija
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih