Povezane vesti
Šaban Šaulić o odlasku iz žirija Zvezda Granda: Ja sa svima njima nikad nisam ni bio veliki prijatelj
Story 06.09.2016
Kralj folk muzike odlučio je da posle tri sezone provedene u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" od sada bude stalni član žirija u novoj sezoni projekta "Pinkove zvezde". Nakon što je ova vest odjeknula u medijima, danima se spekulisalo o razlozima zbog… »
Potres na srpskoj estradi: Evo šta je Šaban Šaulić rekao o prelasku iz Granda u Pinkove zvezde
Kurir 06.09.2016
Šaban Šaulić odlučio da posle tri sezone provedene u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ pređe u konkurentski tabor kod Željka Mitrovića i bude stalni član žirija u novoj sezoni njegovog projekta „Pinkove zvezde“. "Moja porodica i ja smo veliki i… »
Zemljotres na estradi: Šaulić za "Blic" o odlasku iz "Granda": Ništa lično, ovo je samo posao
Blic 06.09.2016
- Moja porodica i ja smo veliki i doživotni prijatelji Saše Popovića i to će tako ostati. Ovo je strogo poslovna odluka, kaže za „Blic“ kralj folka. Šaban Šaulić je posle tri godine napustio mesto člana žirija u takmičenju „Zvezde Granda“, a kako „Blic“… »
Šaban Šaulić: Željkova ponuda se ne odbija
Večernje novosti 05.09.2016
Šaban Šaulić novi član žirija “Pinkovih zvezda” umesto “Zvezda Granda”. VELIKI potres na estradi izazvala je odluka “kralja narodne muzike” Šabana Šaulića da ove sezone “sudi” u crvenoj fotelji šou-programa “Pinkove zvezde”. Vest da će Šaulić posle tri… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 39 povezanih

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
Novi magazin pre 2 satajoš 14 povezanih

Novi Sad: Pritvor do 30 dana za pet osumnjičenih za teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu
RTV pre 2 satajoš 33 povezane

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 69 povezanih