Povezane vesti

Đak petak u sastavu poručio: "Učiteljice vidimo se u Strazburu"

Đak petak u sastavu poručio: "Učiteljice vidimo se u Strazburu"

Radio 021 06.09.2016
Početkom školske godine podrazumeva se da će đaci pisati sastav na temu: "Kako sam proveo raspust", ali je jedan neimenovani dečak iz Srbije svoj sastav napisao na sasvim jedinstven način. Neki se vrate s raspusta puni utisaka i dogodovština, a neki ne… »
Napisao je sastav koji je nasmejao Srbiju, a onda učiteljici poručio da će je tužiti strazburu!

Napisao je sastav koji je nasmejao Srbiju, a onda učiteljici poručio da će je tužiti strazburu!

Telegraf 06.09.2016
Prošao je prvi septembar, počela je nova školska godina, školarci su seli u klupe i spremili se za nove đačke izazove, ali jedan zadatak je postao pravi hit. Sastav nepoznatog autora, koji je objavljan na portalu zelenaucionica.com, a za kojim je poludeo… »
Učiteljice, vidimo se u strazburu: Sastav koji je nasmejao Srbiju

Učiteljice, vidimo se u strazburu: Sastav koji je nasmejao Srbiju

Blic 06.09.2016
Prošao je prvi septembar, školarci su seli u klupe i spremili se za nove đačke izazove, ali jedan zadatak je postao pravi hit. Sastav nepoznatog autora koji ima veliki broj deljenja na internetu privukao je veliku pažnju domaće javnosti. Nije potvrđeno… »
Ovom đaku petaku stvarno je dojadilo: Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima!

Ovom đaku petaku stvarno je dojadilo: Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima!

Kurir 06.09.2016
Već tamo, pred kraj avgusta, većina đaka se priprema za prvi zadatak iz maternjeg jezika – pisanje sastava na temu "Kako sam proveo letnji raspust". Ipak, ima i onih koji se ne pripreme pa improvizuju. Jedan učenik petog razreda je, izgleda, odličan… »

Vesti dana »