Povezane vesti
Đak petak u sastavu poručio: "Učiteljice vidimo se u Strazburu"
Radio 021 06.09.2016
Početkom školske godine podrazumeva se da će đaci pisati sastav na temu: "Kako sam proveo raspust", ali je jedan neimenovani dečak iz Srbije svoj sastav napisao na sasvim jedinstven način. Neki se vrate s raspusta puni utisaka i dogodovština, a… »
Napisao je sastav koji je nasmejao Srbiju, a onda učiteljici poručio da će je tužiti strazburu!
Telegraf 06.09.2016
Prošao je prvi septembar, počela je nova školska godina, školarci su seli u klupe i spremili se za nove đačke izazove, ali jedan zadatak je postao pravi hit. Sastav nepoznatog autora, koji je objavljan na portalu zelenaucionica.com, a za kojim je… »
Učiteljice, vidimo se u strazburu: Sastav koji je nasmejao Srbiju
Blic 06.09.2016
Prošao je prvi septembar, školarci su seli u klupe i spremili se za nove đačke izazove, ali jedan zadatak je postao pravi hit. Sastav nepoznatog autora koji ima veliki broj deljenja na internetu privukao je veliku pažnju domaće javnosti. Nije… »
Ovom đaku petaku stvarno je dojadilo: Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima!
Kurir 06.09.2016
Već tamo, pred kraj avgusta, većina đaka se priprema za prvi zadatak iz maternjeg jezika – pisanje sastava na temu "Kako sam proveo letnji raspust". Ipak, ima i onih koji se ne pripreme pa improvizuju. Jedan učenik petog razreda je, izgleda… »
Vesti dana »
Euronews Srbija vam želi srećan Božić: Mir Božji, Hristos se rodi
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 9 satijoš 2 povezane