Povezane vesti
Đak petak u sastavu poručio: "Učiteljice vidimo se u Strazburu"
Radio 021 06.09.2016
Početkom školske godine podrazumeva se da će đaci pisati sastav na temu: "Kako sam proveo raspust", ali je jedan neimenovani dečak iz Srbije svoj sastav napisao na sasvim jedinstven način. Neki se vrate s raspusta puni utisaka i dogodovština, a neki ne… »
Napisao je sastav koji je nasmejao Srbiju, a onda učiteljici poručio da će je tužiti strazburu!
Telegraf 06.09.2016
Prošao je prvi septembar, počela je nova školska godina, školarci su seli u klupe i spremili se za nove đačke izazove, ali jedan zadatak je postao pravi hit. Sastav nepoznatog autora, koji je objavljan na portalu zelenaucionica.com, a za kojim je poludeo… »
Učiteljice, vidimo se u strazburu: Sastav koji je nasmejao Srbiju
Blic 06.09.2016
Prošao je prvi septembar, školarci su seli u klupe i spremili se za nove đačke izazove, ali jedan zadatak je postao pravi hit. Sastav nepoznatog autora koji ima veliki broj deljenja na internetu privukao je veliku pažnju domaće javnosti. Nije potvrđeno… »
Ovom đaku petaku stvarno je dojadilo: Kako sam proveo raspust - nikoga ne treba da zanima!
Kurir 06.09.2016
Već tamo, pred kraj avgusta, većina đaka se priprema za prvi zadatak iz maternjeg jezika – pisanje sastava na temu "Kako sam proveo letnji raspust". Ipak, ima i onih koji se ne pripreme pa improvizuju. Jedan učenik petog razreda je, izgleda, odličan… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu ispred suda, skupovi ispred policijskih stanica u više gradova
RTV pre 7 minutajoš 30 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana

Kako su Ukrajinci uništili najsavremeniji ruski tenk T-90M "Prariv" vredan 4,5 miliona dolara
RTS pre 47 minutajoš 206 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 4 satijoš 45 povezanih