Povezane vesti

Alaves predstavio Kataija: "Spreman sam da zaigram na Nou Kampu!"

Alaves predstavio Kataija: "Spreman sam da zaigram na Nou Kampu!"

Sportske.net 08.09.2016
Srpski reprezentativac Aleksandar Katai stigao je u sredu u Vitoriju, a danas je predstavljen na stadionu "Mendisorosa". U prvom obraćanju navijačima poručio je da je srećan što se priključio Alavesu i da je spreman za duel sa Barselonom. Bivši… »
Katai: Spreman sam da igram na “Kamp Nou”

Katai: Spreman sam da igram na “Kamp Nou”

Večernje novosti 08.09.2016
Želeo sam da dođem ovde, ali sam morao da čekam do poslednjeg trenutka... Alaves je korak napred, to je klub koji može mnogo da napreduje u narednim godinama – rekao je srpski fudbaler. Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je… »
Katai: Spreman sam za Barselonu

Katai: Spreman sam za Barselonu

Mondo 08.09.2016
Doskorašnji kapiten Crvene zvezde spreman je za naredni, veliki korak u karijeri. Katai: "El Alavés es un paso adelante y un club que puede crecer mucho en los próximos años" https://t.co/N9opAXkgIj pic.twitter.com/D5FUGHU66Q— Deportivo Alavés… »
Katai promovisan u Alavesu: Izabrao zanimljiv broj na dresu

Katai promovisan u Alavesu: Izabrao zanimljiv broj na dresu

Hot sport 08.09.2016
Srpski fudbaler Aleksandar Katai rekao je danas da je prelaskom u Alaves napravio korak napred u karijeri i da je spreman da debituje protiv Barselone na Nou Kampu. Katai je u finišu letnjeg prelaznog roka napustio Crvenu zvezdu i prešao u španskog… »
Vitorija poželela dobrodošlicu Kataiju: Alaves je korak napred, spreman sam za Barsu

Vitorija poželela dobrodošlicu Kataiju: Alaves je korak napred, spreman sam za Barsu

Mozzart sport 08.09.2016
Doskorašnji prvotimac Crvene zvezde i zvanično predstavljen u novom klubu. Prva želja je bila Selta, klubovi nisu mogli da se dogovore, ali se Aleksandru Kataiju ispunio san da zaigra u Španiji. Alaves se pojavio u poslednji čas i 25-godišnjeg… »

Vesti dana »