Povezane vesti

Murinjove igrice: "Teško nama, Aguero ne igra"

Murinjove igrice: "Teško nama, Aguero ne igra"

Mondo 09.09.2016
Portugalac u svom maniru najavljuje derbi Mančestera. Foto: AP Photo/ Jon Super Kao i obično, Žoze Murinjo u elementu je i pred važan meč, kakav je definitivno subotnji "meč polusezone", protiv Sitija. Biće to prvi gradski derbi Mančestera u kojem… »
Premijer liga: Sterling bez premca u avgustu

Premijer liga: Sterling bez premca u avgustu

Hot sport 09.09.2016
Sterling je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Mančester Sitija, jer je u avgustu postigao dva gola i imao asistenciju. – Trener je dugo u fudbalu, osvajao je trofeje, radio je sa mladim igračima, radio je sa sjajnim igračima i zna kako da… »
Zvanično - Sterling najbolji u avgustu

Zvanično - Sterling najbolji u avgustu

Sportske.net 09.09.2016
Na zvaničnoj stranici Premijer lige objavljeni su dobitnici nagrada koje se dodeljuju na mesečnom nivou. Prvi mesec nove sezone obeležili su Kristijan Stuani golom protiv Sanderlenda, Rahim Sterling svojim briljantnim partijama i trener Hala Majk… »
Gvardiola: "Vino sa Žozeom? Samo ako me on pozove"

Gvardiola: "Vino sa Žozeom? Samo ako me on pozove"

Sportske.net 09.09.2016
Španski strateg će se sastati sa Murinjom po 17. put u karijeri. Sutra je na programu dugo iščekivani duel Mančester Junajteda i Mančester Sitija. Mančesterski derbi je privukao pažnju čitave fudbalske javnosti, a danas su treneri ovih klubova na… »
Murinjo: "Aguerovo odsustvo je otežavajuća okolnost za nas"

Murinjo: "Aguerovo odsustvo je otežavajuća okolnost za nas"

Sportske.net 09.09.2016
Sutra je na programu mančesterski derbi, a održane su i konferencije za medije uoči ovog susreta. Na konferenciju Žozea Murinja je kao i uvek bilo posebno zanimljivo. Poznata je činjenica da će Kun Aguero propustiti ovaj veliku duel zbog suspenzije… »
Zanimljiva analiza murinja: Biće nam teže jer im ne igra Aguero

Zanimljiva analiza murinja: Biće nam teže jer im ne igra Aguero

Hot sport 09.09.2016
Sutra se igra taj toliko isčekivani mančesterski gradski derbi, za koji se prognozira rekordna gledanost u celom svetu. I jedan i drugim tim su u odličnoj formi, pa se očekuje da odlučuju nijanse. Međutim, Siti ima veliki peh. Zbog suspenzije neće… »
Pep: Popiću piće sa Murinjom ako me pozove

Pep: Popiću piće sa Murinjom ako me pozove

Mondo 09.09.2016
Uoči mančesterskog derbija, prvog susreta sa Žozeom Murinjom u engleskom fudbalu, Pep Gvardiola kaže da je priča o njihovom sukobu više medijska, nego stvarna. Lepe reči Pepa za Ibrahimovića. Foto: Guliver/Getty Images, MONDO montaža… »

Vesti dana »