Povezane vesti
Verbalni okršaji i vređanja Kusturice i Depardjea u Veneciji
Radio 021 11.09.2016
Venecijanski festival obeležile su izjave i međusobne optužbe Žerara Depardjea i Emira Kusturice. "Kusturica je običan prevarant, šibicar, on je fikcija, lažov. Nije popularan, kao što želi da se dokaže. On hoće i da bude Srbin, ali nije. On je… »
"Depardje je raspali alkoholičar, kleptoman, prevarant..."
Vesti online 11.09.2016
Emir Kusturica nije prećutao uvrede koje je na festivalu u Veneciji na njegov račun izneo glumac Žearad Depardje, između ostalog nazivajući ga "iskonstruisanim lažovom" i "užasnim likom" koga svi Srbi preziru. - Zamislite kada bih ja rekao za… »
Kusturica odgovorio Depardjeu!
Mondo 11.09.2016
"Zamislite kada bih ja rekao za Depardijea - da je raspadnuti alkoholičar, da je umesto pi*anja u prvoj klasi Air Fransa upravo iza sebe ostavio go*vno" Foto: YouTube Francuski glumac Žerar Depardje, pre nekoliko dana je u intervjuu italijanskom listu… »
Kusturica ŽESTOKO depardjeu: Zamislite kad bih ja za njega rekao da je raspadnuti alkoholičar?
Kurir 11.09.2016
Žerar Depardje, najveći francuski glumac, napao je Emira Kusturicu uoči premijere njegovog filma "Na mlečnom putu" na filmskom festivalu u Veneciji. Depardje je Emira nazvao prevarantom i lažovom. Kusturica mu je, međutim, uzvratio istom merom… »
Vesti dana »
Šta mu se stavlja na teret i kakva sudbina čeka Gorana Vesića: Zašto stanica nije bila proverena?
N1 Info pre 28 minutajoš 86 povezanih
Bajden objavljuje sporazum između između izraela i hezbolaha: Potpuni i trajni prekid vatre stupiće na snagu odmah
Kurir pre 16 minutajoš 43 povezane