Povezane vesti
Kolinda osudila napad na srpske vaterpoliste
Alo 11.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je danas napad na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba, koje su vandali povredili udarcima palica i šipki. "Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje… »
Kolinda Grabar Kitarović osudila napad na vaterpoliste
N1 Info 11.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je napad na mlade vaterpoliste Partizana u Zagrebu. "Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje pozicije. Osuđujem bilo kakvo nasilje prema bilo kome", rekla je Grabar-Kitarović… »
Grabar Kitarović osudila napad na srpske vaterpoliste
RTS 11.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je napad na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba, koje su vandali povredili udarcima palica i šipki. "Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje pozicije… »
Šta kaže Kolinda o napadu na srpske vaterpoliste
Mondo 11.09.2016
Novinari su pitali predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović šta misli o napadu na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba i evo šta je odgovorila... Foto: TANJUG/ foto HINA/ bk Predsednica Hrvatske osudila je napad na mlade… »
Stefanović: Napad na vaterpoliste etnički motivisan
N1 Info 11.09.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u Beogradu da je napad na mlade vaterpoliste Partizana u Zagrebu bio etnički motivisan i dodao da očekuje da hrvatske vlasti brzo reaguju i osude taj napad. Stefanović je na… »
Vesti dana »

Novi razgovori u Saudijskoj Arabiji najavljeni za ponedeljak; Guteres: Svaki prekid vatre u Ukrajini dobrodošao
RTS pre 2 minutajoš 4 povezane

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 9 satijoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 10 satijoš 2 povezane