Povezane vesti

Kolinda osudila napad na srpske vaterpoliste

Kolinda osudila napad na srpske vaterpoliste

Alo 11.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je danas napad na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba, koje su vandali povredili udarcima palica i šipki. "Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje… »
Kolinda Grabar Kitarović osudila napad na vaterpoliste

Kolinda Grabar Kitarović osudila napad na vaterpoliste

N1 Info 11.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je napad na mlade vaterpoliste Partizana u Zagrebu. "Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje pozicije. Osuđujem bilo kakvo nasilje prema bilo kome", rekla je Grabar-Kitarović… »
Grabar Kitarović osudila napad na srpske vaterpoliste

Grabar Kitarović osudila napad na srpske vaterpoliste

RTS 11.09.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je napad na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba, koje su vandali povredili udarcima palica i šipki. "Osuđujem svaku vrstu nasilja i apsolutno znate koje su moje pozicije… »
Šta kaže Kolinda o napadu na srpske vaterpoliste

Šta kaže Kolinda o napadu na srpske vaterpoliste

Mondo 11.09.2016
Novinari su pitali predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović šta misli o napadu na mlade vaterpoliste beogradskog "Partizana" u centru Zagreba i evo šta je odgovorila... Foto: TANJUG/ foto HINA/ bk Predsednica Hrvatske osudila je napad na mlade… »
Stefanović: Napad na vaterpoliste etnički motivisan

Stefanović: Napad na vaterpoliste etnički motivisan

N1 Info 11.09.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u Beogradu da je napad na mlade vaterpoliste Partizana u Zagrebu bio etnički motivisan i dodao da očekuje da hrvatske vlasti brzo reaguju i osude taj napad. Stefanović je na… »

Vesti dana »