Povezane vesti
Baloteli posle dva gola na debiju za Nicu: Mogu i do “Zlatne lopte”
Večernje novosti 12.09.2016
Nije još kasno za mene, ako budem vredno radio i ako ostanem ovako ozbiljan. Prelazak u Liverpul životna greška - kaže Mario. NEKI novi Mario Baloteli. Večiti buntovnik svetskog fudbala izabrao je ovog leta Nicu za svoju sledeću stanicu. I imao je za… »
Baloteli briljira: Liverpul - najgora odluka u životu! Nisam kao Ibrahimović, mogu do Zlatne lopte
Mozzart sport 12.09.2016
"Imao sam dva trenera, Rodžersa i Klopa, ali mi se nisu svideli kao osobe, niti njihovi metodi", rekao je Mario u zanimljivom razgovoru za Kanal plus. Mario Baloteli je debitovao za Nicu u pobedi nad Marseljom od 3:2 u kojoj je postigao dva gola. Za… »
Vesti dana »

Ministarka Lazarević: Od 1. septembra cene padaju za 15 odsto
Serbian News Media pre 34 minutajoš 29 povezanih

NBS naložila povoljnije uslove kreditiranja za građane sa primanjima do 100.000 din.
Politika pre 10 minutajoš 21 povezana

Ruskinja razbila Ukrajinku na US Openu, prekrstila se, na mreži se potom dogodilo nešto što nismo očekivali
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih

"Nemojte me ništa pitati, ja..." Oglasila se Olja Bajrami pošto je Ana optužila Raleta za brutalno nasilje! Nikolićeva je uvukla u skandal, ovako joj odgovorila
Kurir pre 44 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih