Povezane vesti
Make-up lekcija Svetlane Cece Ražnatović: Evo šta vam je potrebno za savršen izgled (FOTO)
Story 12.09.2016
Ona u svakoj prilici izgleda savršeno, a sada znamo njenu tajnu. Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je istinu o šminkanju i lepoti koju ćete odmah primeniti. Svetlana Ceca Ražnatović privatno, kada nije pred kamerama, voli prirodan izgled, bez šminke. Kako… »
Tako je znaju samo prijatelji: Ceca otkrila kako izgleda privatno!
Svet & Skandal 12.09.2016
Svetlana Ceca Ražnatović kada nije pred kamerama, preferira prirodan izgled, bez šminke. Kako folk diva kaže, njeni prijatelji su navikli na nju bez šminke, a kada je našminkana njima je veoma čudna. “Mene moji prijatelji znaju isključivo bez šminke. Kad… »
Ceca otkrila svoju najveću tajnu: Evo kako u stvari izgleda privatno!
Kurir 12.09.2016
Svetlana Ceca Ražnatović privatno, kada nije pred kamerama, voli prirodan izgled, bez šminke. Kako Svetlana kaže, njeni prijatelji su navikli na nju bez šminke, a kada je našminkana njima je veoma čudna. "Mene moji prijatelji znaju isključivo bez šminke… »
Vesti dana »
Kad obrišu suze, Iranci će videti da još nisu ispali: sve kalkulacije Svetskog prvenstva
Mondo pre 15 minutajoš 41 povezana
Slom živaca Marsela Bijelse pred kamerama: "Ništa neće ostati za mnom, po tome će me pamtiti"
Mondo pre 15 minutajoš 32 povezane
Otvorena deonica Moravskog koridora od Preljine do Adrana kod Kraljeva
Pressek pre 25 minutajoš 14 povezanih
Hezbolah odbacio sporazum Izraela i Libana: Tenzije se nastavljaju: "Mogao bi da dovede do stvaranja opasnih unutrašnjih podela"
Blic pre 15 minutajoš 16 povezanih