Povezane vesti
Make-up lekcija Svetlane Cece Ražnatović: Evo šta vam je potrebno za savršen izgled (FOTO)
Story 12.09.2016
Ona u svakoj prilici izgleda savršeno, a sada znamo njenu tajnu. Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je istinu o šminkanju i lepoti koju ćete odmah primeniti. Svetlana Ceca Ražnatović privatno, kada nije pred kamerama, voli prirodan izgled, bez… »
Ceca otkrila svoju najveću tajnu: Evo kako u stvari izgleda privatno!
Kurir 12.09.2016
Svetlana Ceca Ražnatović privatno, kada nije pred kamerama, voli prirodan izgled, bez šminke. Kako Svetlana kaže, njeni prijatelji su navikli na nju bez šminke, a kada je našminkana njima je veoma čudna. "Mene moji prijatelji znaju isključivo bez… »
Tako je znaju samo prijatelji: Ceca otkrila kako izgleda privatno!
Svet & Skandal 12.09.2016
Svetlana Ceca Ražnatović kada nije pred kamerama, preferira prirodan izgled, bez šminke. Kako folk diva kaže, njeni prijatelji su navikli na nju bez šminke, a kada je našminkana njima je veoma čudna. “Mene moji prijatelji znaju isključivo bez… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTV-a i RTS-a i najavili blokadu od 22 sata (VIDEO)
RTV pre 3 satajoš 39 povezanih

Blokirane zgrade RTS-a i RTV-a, novosadski studenti pozivaju građane da dođu u šest sati (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane

Student o incidentu sa policijom ispred RTS-a: Došlo je određenog guranja između pripadnika MUP-a i studenata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Izbeći će najtežu: Kaznu!? Evo šta će biti sa majkom iz Malošišta koja je bacila bebu u kontejner (foto, video)
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Uhapšen direktor niške toplane: Sumnja se da je odgovoran za izlivanje mazuta u kanalizaciju
Blic pre 9 satijoš 1 povezana