Povezane vesti

"Kad me već j..." Hrvat zalepio kondom na glasački listić (foto)

"Kad me već j..." Hrvat zalepio kondom na glasački listić (foto)

Pravda 12.09.2016
U moru glasačkih listića sa zaokruženim brojevima kandidata na prevremenim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj izdvojio se jedan čija je poruka obišla region. Kako piše hrvatski portal "Index", tokom prebrojavanja glasačkih listića u jednoj… »
Ubedljivo najbolja fora na izborima u Hrvatskoj: Revoltirani glasač pokazao šta misli o političarima (foto)

Ubedljivo najbolja fora na izborima u Hrvatskoj: Revoltirani glasač pokazao šta misli o političarima (foto)

Telegraf 12.09.2016
Ovo je možda najbolje odrađeno glasanje ikad. Da nema genijalnih odgovora maštovitih glasača na glasačkim listićima, izbori bi bili užasno dosadni, a najbolja fora hrvatskih parlamentarnih izbora ove godine stiže iz Splita. VEDRANA RUDAN BEZ DLAKE… »
Kad me već je..Te, koristite zaštitu: Ovako je juče glasao jedan maštoviti Splićanin

Kad me već je..Te, koristite zaštitu: Ovako je juče glasao jedan maštoviti Splićanin

Kurir 12.09.2016
Maštoviti glasači svake godine iznenade svojom originalnošću i da nema ovakvih interesantnih odgovora, izbori bi bili neopisivo dosadni. Na juče održanim izborima u Hrvatskoj, najmaštovitiji je bio jedan glasač iz Splita. Kad su se prebrojavali… »

Vesti dana »