Povezane vesti
Đoković: Hteo sam da odustanem
Večernje novosti 13.09.2016
Do poslednjeg dana je bilo pitanje da li ću uopšte igrati u Njujorku, mučio sam se. Život je jedna velika lekcija, bitno je izvući pouke iz poraza - kaže Đoković. IZ pobede izađi sa podignutom pesnicom, iz poraza sa uzdignutom glavom. Noge nisu slušale… »
Beker: Zajedno i kada gubimo, posle oluje dolazi sunce
Novi magazin 13.09.2016
Legendarni nemački teniser Boris Beker posle poraza Novaka Đokovića u finalu US Opena od Stanislasa Vavrinke poručio je da se tim "uvek drži zajedno i da posle oluje dolazi sunce". "Mi smo tim. Zajedno smo i kada pobeđujemo i kada gubimo. Posle oluje… »
Đoković: Zahvalan sam ljudima iz Srbije na podršci
Sportski žurnal 13.09.2016
Peti put u NJujorku, Novak Đoković je stao na korak od trofeja. Ovaj put ga je posle četiri sata velike borbe zaustavio Sten Vavrinka 6:7 (1:7), 6:4, 7:5, 6.3. Švajcarac polako postaje „noćna mora“ za srpskog asa na gren slemovima. Dobio je tri od… »
Vesti dana »

Dačić tvrdi da je na protestima zbog blokada u 49 mesta u Srbiji bilo 33 hiljade ljudi
Beta pre 4 minutajoš 34 povezane

Pešić otkrio kada će saopštiti konačan spisak, Micić trenirao
Sport klub pre 59 minutajoš 62 povezane

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 44 minutajoš 18 povezanih

Skupovi pristalica SNS održani u više gradova, okupljeni šetali i nosili transparente protiv blokada
NIN pre 24 minutajoš 51 povezana