Povezane vesti
Vučić u Parizu: Plašim se za mir na Balkanu (foto)
Večernje novosti 14.09.2016
Srpski premijer Aleksandar Vučić u Parizu dočekan uz najviše državne počasti, a pre susreta sa Valsom poručio: Moj san je carinska unija zemalja u regionu, ali to ne bi bila još jedna Jugoslavija. NE plašim se za budućnost Srbije na ekonomskom… »
Vučić: Danas je bilo divno biti Srbin u Parizu
RTS 14.09.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je posle podne u Pariz, gde ga je, uz najviše državne počasti, na trgu ispred memorijalnog i muzejskog kompleksa "Dom invalida", dočekao francuski državni sekretar za evropske poslove Arlem Dezir… »
Vučić u Francuskoj: Doček govori sve
Mondo 14.09.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić počeo je danas posetu Francuskoj, gde će razgovarati sa predsednikom i premijerom Fransoa Olandom i Manuelom Valsom, kao i s drugim visokim zvaničnicima. Foto: Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije… »
Premijer Vučić: Sanjam carinsku uniju na Balkanu!
Pravda 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da strahuje za stabilnost Zapadnog Balkana i pozvao na formiranje carinske unije sa svim balkanskim državama i teritorijama. - Ne bojim se za našu budućnost u ekonomskom pogledu, ali potrebna nam je… »
"Moj san je carinska unija, ne velika Srbija ili velika Hrvatska"
Vesti online 14.09.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da strahuje za stabilnost Zapadnog Balkana i pozvao na formiranje carinske unije sa svim balkanskim državama i teritorijama. - Moj san je da imamo carinsku uniju sa svim balkanskim državama, svim teritorijama, sa… »
Vučić: Moj san je carinska unija na Balkanu
RTV 14.09.2016
PARIZ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da strahuje za stabilnost Zapadnog Balkana i pozvao na formiranje carinske unije sa svim balkanskim državama i teritorijama. "Ne bojim se za našu budućnost u ekonomskom pogledu... ali potrebna… »
Vučić za AFP: Nestabilnost Balkana moj je jedini strah
RTS 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši za budućnost Srbije na ekonomskom planu i da je njegov "jedini strah" nestabilnost na Balkanu. "Ne plašim se za budućnost na ekonomskom planu. Nestabilnost regiona je moj jedini strah"… »
Vučić u trodnevnoj poseti Francuskoj
Beta 14.09.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić boravi od danas u trodnevnoj poseti Francuskoj tokom koje će razgovarati sa predsednikom i premijerom Fransoa Olandom i Manuelom Valsom, kao i s drugim visokim zvaničnicima. Trodnevna poseta srpske delegacije u kojoj… »
Vesti dana »
Petrušev objasnio misteriozni "stori": "Povezujem se sa tim likom" VIDEO
B92 pre 7 satijoš 11 povezanih
Avion koji je prevozio bolesno dete srušio se u naseljen deo Filadelfije, najmanje šestoro mrtih
Glas Amerike pre 3 satajoš 2 povezane
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 7 satijoš 1 povezana