Povezane vesti
Niko nije primetio da je trudna: Voditeljka "Slagalice" čeka treće dete
Blic 15.09.2016
Ušla sam u peti mesec, ali mi se stomak još ne vidi. Još divnije je to što se lepo osećam. Prošle su prve mučnine, kaže voditeljka, koja je i dalje pred kamerama "Slagalice", a niko nije primetio da je trudna. - Bilo mi je lakše što sam za to… »
Voditeljka Slagalice: Desilo se iznenada! Trudna sam treći put! Radiću dokle mogu!
Kurir 15.09.2016
Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković trudna je treći put. Ona sa suprugom ima već devojčicu i dečaka, a ovo treće dete im se posrećilo. Marija kaže da Milan i ona nisu planirali treće dete, ali su se jako obradovali kada su čuli da će po… »
Vesti dana »

Brnabić: Pitala sam evrokomesarku Kos da li žele da zatvorimo RTS i privatizujemo fakultete
Slobodna Evropa pre 32 minutajoš 32 povezane

Brisel ne prestaje s pretnjama zbog Vučićevog najavljenog odlaska na Dan pobede u Moskvu
Sputnik pre 1 satjoš 32 povezane

Održan sastanak premijera Đure Macuta i rektora Vladana Đokića, bez izjava za medije
RTS pre 1 satjoš 24 povezane

"Moje srce je sa žrtvama i njihovim porodicama" Marta Kos odala poštu stradalima u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane

Industrijski skok u Srbiji za 6,9 odsto: Ipak, ima i pada - gde je najveći i zbog čega
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih