Povezane vesti
Gradiće park posvećen šampionu
Dnevnik 20.09.2016
NOVI BEČEJ:Lasla Šuranjija, zlatnog paraolimpijca i dvostrukog osvajaca medalja iz Rija su ispred opštinske zgrade u Novom Bečeju dočekali mnogobrojni sugrađani, kako bi ga pozdravili i čestitali mu na postignutm uspesima. -Prvenstveno mi je drago zbog… »
Nagrada za zlatnog paraolimpijca: Laslo Šuranji dobija park u svom rodnom gradu
Blic 20.09.2016
Opština Novi Bečej izgradiće park koji će biti posvećen Laslu Šuranjiju (38), zlatnom paraolimpijcu i dvostrukom osvajaču medalja iz Rija. Nova zelena oaza biće podignuta na izlazu iz Novog Bečeja, pokraj glavnog puta, a sadržaće obeležja paraolimpijskog… »
FOTO: Novobečejci dočekali zlatnog paraolimpijca iz Rija
Moj Novi Sad 20.09.2016
Lasla Šuranjija, osvajača zlatne i bronzane medalja na Paraolimpijadi u Riju, juče su dočekali mnogobrojni sugrađani koji su se okupili ispred opštinske zgrade u Novom Bečeju kako bi ga pozdravili i čestitali mu na uspehu. - Prvenstveno mi je drago zbog… »
Novi Bečej: Doček za zlatnog paraolimpijca Lasla Šuranjija
Radio 021 20.09.2016
Lasla Šuranjija, zlatnog paraolimpijca i dvostrukog osvajača medalja iz Rija, juče su dočekali mnogobrojni sugrađani koji su se okupili ispred opštinske zgrade u Novom Bečeju. "Prvenstveno mi je drago zbog sebe, ali i zbog streljačkog sporta, kao i zbog… »
Vesti dana »

Danas do 33 stepena celzijusa Uživajte dok možete jer već od ovog datuma sledi temperaturni šok
Dnevnik pre 4 minutajoš 12 povezanih

FOTO, VIDEO Drugi dan blokade novosadskog suda: Policija rasterala okupljene sa glavnog ulaza
Radio 021 pre 9 minutajoš 3 povezane

Milojević: "Nedopustiv ovakav rani gol, nedopustiv broj grešaka"
Sportske.net pre 7 satijoš 11 povezanih

Na današnji dan: Otkrivena Aljaska, rođen Skerlić, kraj Praškog proleća, umro Džeri Luis
Radio 021 pre 34 minutajoš 3 povezane