Povezane vesti

Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata

Dnevnik 21.09.2016
Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata, od 10 prijava koje su stigle na javni konkurs za izbor direktora policije, saopštila je danas Komisija za sprovođenje konkursa za izbor na radno mesto direktor policije. Uslove za direktora… »

U trci za direktora policije Rebić i još tri kandidata

Novi magazin 21.09.2016
Uslove za direktora policije ispunili su aktuelni vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, bivša načelnica užičke policije Dragica Jevtović, vojni penzioner Aleksa Markišić i advokat Dragomir Sekulić, nezvanično saznaje Tanjug u… »

Rebić, Jevtović, Markišić i Sekulić- kandidati za direktora policije

Politika 21.09.2016
Vladimir Rebić, aktuelni vršilac dužnosti direktora policije, Dragica Jevtović, nekadašnja načelnica Pu Užice, Aleksa Markišić, vojni penzioner i advokat Dragomir Sekulić – ušli su u trku za direktora policije MUP-a, saznaje „Politika”… »

Saznajemo: Ovo su kandidati za direktora policije

Blic 21.09.2016
Vladimir Rebić, sadašnji v.d. direktora policije, Dragica Jevtović, bivša načelnica užičke policije, Aleksa Markišić, vojni penzioner i Dragomir Sekulić, advokat, četvoro je kandidata koji su ušli u trku za mesto direktora policije… »

U trci za direktora policije Rebić i još tri kandidata

RTV 21.09.2016
BEOGRAD - Uslove za direktora policije ispunili su aktuelni vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, bivša načelnica užičke policije Dragica Jevtović, vojni penzioner Aleksa Markišić i advokat Dragomir Sekulić, nezvanično saznaje… »

Četiri kandidata za direktora policije

Danas 21.09.2016
Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora policije saopštila je, posle pregleda prijava, da od deset prijavljenih kandidata četiri ispunjavaju sve uslove. Nakon otvaranja prijava i provere ispunjenosti uslova za učešće kandidata na… »

Ovi kandidati su ispunili uslove za direktora policije

B92 21.09.2016
Na javni konkurs za izbor direktora policije prijavilo se 10 kandidata, a komisija je utvrdila da četiri kandidata ispunjavaju uslove za učešće na konkursu. Uslove za direktora policije ispunili su aktuelni vršilac dužnosti direktora policije… »

U trci za direktora policije Rebić i još troje kandidata

RTS 21.09.2016
Uslove za direktora policije ispunili su aktuelni vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, bivša načelnica užičke policije Dragica Jevtović, vojni penzioner Aleksa Markišić i advokat Dragomir Sekulić, nezvanično saznaje “Tanjug”… »

Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata!

Telegraf 21.09.2016
Komisija je na sednici konstatovala da se na javni konkurs za izbor direktora policije, raspisan 2. septembra, prijavilo 10 kandidata. Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata, od 10 prijava koje su stigle na javni konkurs za izbor… »

Četvoro ispunilo uslove za direktora policije

Radio 021 21.09.2016
Na javni konkurs za izbor direktora policije prijavilo se 10 kandidata, a komisija je utvrdila da četiri kandidata ispunjavaju uslove za učešće na konkursu. Komisija za sprovođenje konkursa održala je sednicu na kojoj su otvorene i pregledane… »

Na konkurs za direktora policije prijavilo se deset kandidata

Nova ekonomija 21.09.2016
Na konkurs za direktora policije prijavilo se deset kandidata, a samo četiri ispunjavaju uslove za učešće na konkursu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Komisija za sprovođenje konkursa održala je sednicu na kojoj su otvorene i… »

MUP: Za direktora policije prijavilo se 10 kandidata, četiri ispunjavaju uslove

Večernje novosti 21.09.2016
Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora policije je posle otvaranja prijava i provere, utvrdila listu kandidata koji ulaze u izborni postupak. BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da se na konkurs za… »

Za direktora policije prijavilo se deset kandidata

N1 Info 21.09.2016
Na konkurs za direktora policije prijavilo se deset kandidata, a samo četiri ispunjavaju uslove za učešće na konkursu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Komisija za sprovođenje konkursa održala je sednicu na kojoj su otvorene i… »

Četiri kandidata za direktora policije

Mondo 21.09.2016
Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata, od 10 prijava koje su stigle na javni konkurs za izbor direktora policije, saopštila je danas Komisija za sprovođenje konkursa za izbor na radno mesto direktor policije. Foto: Mondo/ Stefan… »

Izbor direktora policije: Rebić favorit među 10 kandidata

Blic 20.09.2016
Deset kandidata prijavilo se na konkurs za direktora policije, izjavio je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Kako "Blic" saznaje, najveće šanse da ostane na ovom mestu ima Vladimir Rebić, koji je sada v.d… »

Vesti dana »