Povezane vesti
Evropski sud odbacio žalbe Srebreničana protiv Holandije
Slobodna Evropa 22.09.2016
Evropski sud za ljudska prava u Strasbourgu odbacio je slučaj koji su pokrenule porodice tri ubijena bošnjačka civila tokom genocida u Srebrenici 1995. godine. U slučaju Mehida Mustafić-Mujić i ostali protiv Holandije, porodice žrtava genocida… »
Evropski sud odbacio žalbu Srebreničana protiv Holandije
Al Jazeera 22.09.2016
Porodice su tvrdile da je Holandija pogriješila jer nije sudila mirovnjacima za vjerovatno slanje njihovih najmilijih u smrt. Evropski sud za ljudska prava u Strazburu odbacio je slučaj koji su pokrenule porodice tri ubijena bošnjačka civila tokom… »
Odbačena žalba porodica ubijenih Bosanaca u Srebrenici
Telegraf 22.09.2016
Evropski sud za ljudska prava danas je odbacio ovaj slučaj uz obrazloženje da su holandske vlasti "detaljno istražile incident i pažljivo razmotrile zahtev za krivično gonjenje" Evropski sud za ljudska prava odbacio je žalbu članova porodica… »
Vesti dana »

(BLOG) Završena blokada suda u Novom Sadu: Troje aktivista u kućnom pritvoru
N1 Info pre 58 minutajoš 61 povezana

Ministar Stanković: Država će odrediti cenu udžbenika od nacionalnog interesa
Beta pre 4 satijoš 14 povezanih

Pravi ugao: Da li svaki dan odlaganja nastave na fakultetima vodi u veću neizvesnost
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih

Medinski: Nije Umerov zvao mene, već sam ja pozvao njega da se dogovorimo oko mesta i vremena za razmenu memoranduma
Politika pre 43 minutajoš 62 povezane

Izbor za novi sastav Saveta REM-a: Polemika vlasti i opozicije o tome da li kandidati ispunjavaju uslove
Euronews pre 4 satijoš 13 povezanih