Повезане вести
Николић: Овде нећете наћи партнере за рат
Дневник 22.09.2016
– У Србији више нећете наћи партнера за рат, већ искључиво за мир и добре односе, али све је могуће, увек негде постоји нека луда глава – рекао је. председник Србије Томислав Николић. – Као што се не бисмо мешали било коме… »
Николић: Рат је највећа лудост
Данас 22.09.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас у Ћуприји да су у Србији сви свесни да је рат највећа лудост и да треба да будемо опрезни да нас нешто не би изненадило. Србија је учинила највише за мир и стабилност на Балкану… »
Николић: Наша вина препозната у свету
РТВ 22.09.2016
КРАГУЈЕВАЦ - Берба грожђа у виноградима у Шумадији и Поморављу је отпочела. Највећи виноград у Централној Србији налази се у селу Добричево код Ћуприје а председник Србије Томислав Николић присуствовао је почетку бербе и том… »
Николић: Година је била родна
Бета 22.09.2016
Председник Србије Томислав Николић присуствовао је данас почетку бербе грождја на плантажи "Рубина" у Добричеву код Ћуприје, пробао грождје и оценио да је година била родна. "Виноград захтева огроман рад и труд. Ја сам себи… »
"НАТО је схватио да не треба да звецка оружјем"
Вести онлине 22.09.2016
Председник Томислав Николић изјавио је да је НАТО схватио да не сме да се меша у односе других држава и не сме да звецка оружјем. - Ми знамо да НАТО има оружје, не треба уопште нико да нас на то подсећа. Нас само интересује да ли… »
"Србија је фактор мира, али има и лудих глава"
Мондо 22.09.2016
Председник Србије Томислав Николић, изјавио је данас да ће Србија и надаље бити апсолутни фактор мира и стабилности на Балкану, макар колико нас то коштало. Неко ће можда мислити да се бојимо, да смо слаби, "ми нисмо слаби, али… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Хаос већ и на почетку! Миљана и Лука заратили са Миленом, Душица покушава да их смири
Ало пре 28 минутајош 3 повезане

Камере снимиле силиконску задњицу маје Маринковић: Ставила 840 кубика, а сад због кадрова мреже горе: "Шта је, бре, ово?"
Блиц пре 13 минутајош 3 повезане