Повезане вести

Николић: Овде нећете наћи партнере за рат

Николић: Овде нећете наћи партнере за рат

Дневник 22.09.2016
– У Србији више нећете наћи партнера за рат, већ искључиво за мир и добре односе, али све је могуће, увек негде постоји нека луда глава – рекао је. председник Србије Томислав Николић. – Као што се не бисмо мешали било коме… »
Николић: Рат је највећа лудост

Николић: Рат је највећа лудост

Данас 22.09.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас у Ћуприји да су у Србији сви свесни да је рат највећа лудост и да треба да будемо опрезни да нас нешто не би изненадило. Србија је учинила највише за мир и стабилност на Балкану… »
Николић: Наша вина препозната у свету

Николић: Наша вина препозната у свету

РТВ 22.09.2016
КРАГУЈЕВАЦ - Берба грожђа у виноградима у Шумадији и Поморављу је отпочела. Највећи виноград у Централној Србији налази се у селу Добричево код Ћуприје а председник Србије Томислав Николић присуствовао је почетку бербе и том… »
Николић: Година је била родна

Николић: Година је била родна

Бета 22.09.2016
Председник Србије Томислав Николић присуствовао је данас почетку бербе грождја на плантажи "Рубина" у Добричеву код Ћуприје, пробао грождје и оценио да је година била родна. "Виноград захтева огроман рад и труд. Ја сам себи… »
"НАТО је схватио да не треба да звецка оружјем"

"НАТО је схватио да не треба да звецка оружјем"

Вести онлине 22.09.2016
Председник Томислав Николић изјавио је да је НАТО схватио да не сме да се меша у односе других држава и не сме да звецка оружјем. - Ми знамо да НАТО има оружје, не треба уопште нико да нас на то подсећа. Нас само интересује да ли… »
"Србија је фактор мира, али има и лудих глава"

"Србија је фактор мира, али има и лудих глава"

Мондо 22.09.2016
Председник Србије Томислав Николић, изјавио је данас да ће Србија и надаље бити апсолутни фактор мира и стабилности на Балкану, макар колико нас то коштало. Неко ће можда мислити да се бојимо, да смо слаби, "ми нисмо слаби, али… »

Вести дана »