Povezane vesti

Tereza Mej oštro: "Bregzit" kad ja kažem!

Pravda 23.09.2016
Britanska premijerka Tereza Mej odbacila je danas navode svog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona da će Britanija pokrenuti formalne pregovore o „bregzitu“ početkom sledeće godine. Portparol britanske premijerke rekao je za „Fajnenšel… »

Džonson: Bregzit kreće 2017.

RTV 23.09.2016
NJUJORK, LONDON - Velika Britanija će pokrenuti formalnu proceduru napuštanja Evropske unije početkom sledeće godine i možda neće biti potrebe da se o razilaženju pregovara dve godine, izjavio je britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson… »

Istupanje Britanije iz EU počinje 2017.

EurActiv 23.09.2016
Britanska vlada planira da početkom 2017. pokrene proceduru za istupanje iz EU, izjavio je ministar spoljnih poslova Boris Džonson. Prema njegovom mišljenju, za pregovore će biti dovoljno i manje od dve godine. "Razgovaramo sa našim evropskim… »

Tereza Mej odbrusila Borisu Džonsonu: "ja odlučujem kad će Bregzit"

Blic 23.09.2016
Britanska premijerka Tereza Mej odbacila je danas navode svog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona da će Britanija pokrenuti formalne pregovore o Bregzitu početkom sledeće godine. Portparol britanske premijerke rekao je za "Fajnenšel tajms" da… »

Tereza Džonsonu: Ja odlučujem kad će Bregzit

B92 23.09.2016
London -- Britanska premijerka Tereza Mej odbacila je navode ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona da će Britanija pokrenuti pregovore o Bregzitu početkom 2017. Portparol britanske premijerke rekao je za "Fajnenšel tajms" da odluku tome kada će… »

Portparol mejove odbrusio džonsonu: Ona odlučuje kad će početi Bregzit a ne ti

Kurir 23.09.2016
Portparol britanske premijerke Tereze Mej odbacila je danas navode svog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona da će Britanija pokrenuti formalne pregovore o Bregzitu početkom sledeće godine. On je rekao za "Fajnenšel tajms" da odluku tome kada… »

Mej poručuje Džonsonu: Ja odlučujem kada će Bregzit

RTS 23.09.2016
Britanska premijerka Tereza Mej odbacila je navode svog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona da će Britanija pokrenuti formalne pregovore o Bregzitu početkom sledeće godine. Portparol britanske premijerke rekao je za "Fajnenšel tajms" da odluku… »

Tereza Mej: Džonson brza, ja odlučujem o Brexitu

Mondo 23.09.2016
Britanska premijerka Tereza Mej odbacila je danas navode svog ministra spoljnih poslova Borisa Džonsona da će Britanija pokrenuti formalne pregovore o Bregzitu (Brexit) početkom sledeće godine. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Portparol britanske… »

Džonson:Britanija pokreće Bregzit 2017.

Danas 23.09.2016
Velika Britanija će pokrenuti formalnu proceduru napuštanja Evropske unije početkom sledeće godine i možda neće biti potrebe da se o razilaženju pregovara dve godine, izjavio je britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson. "Sada razgovaramo… »

Džonson: Bregzit kreće 2017.

Večernje novosti 23.09.2016
Velika Britanija će pokrenuti formalnu proceduru napuštanja EU početkom sledeće godine i možda neće biti potrebe da se o razilaženju pregovara dve godine, izjavio je ministar spoljnih poslova Boris Džonson. NjUJORK - Velika Britanija će pokrenuti… »

Džonson: Britanija pokreće Bregzit početkom 2017.

B92 23.09.2016
Njujork -- Velika Britanija će pokrenuti formalnu proceduru napuštanja EU početkom sledeće godine i možda neće biti potrebe da se o razilaženju pregovara dve godine. To je izjavio britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson. "Sada… »

Džonson: Britanija pokreće Bregzit početkom 2017.godine

Press 23.09.2016
Velika Britanija će pokrenuti formalnu proceduru napuštanja EU početkom sledeće godine i možda neće biti potrebe da se o razilaženju pregovara dve godine. Foto:B92.net To je izjavio britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson. "Sada… »

Vesti dana »