Povezane vesti
Lalatović: Zvezda mi je dala sve, ali ja se nikome ne sklanjam
Hot sport 23.09.2016
Bivši trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović, vraća se u Beograd kao trener Vojvodine. Nikada nije lako protiv voljenog kluba, ali on ističe da je profesionalac. Tu je ponikao kao igrač, a godinu dana je sa klupe predvodio tim sa “Rajka Mitića”… »
Lalatović između Voše i Zvezde: Ne odričem se majke koja me je rodila
Sportski žurnal 23.09.2016
„Nikome u fudbalu ne praštam i nikome se ne sklanjam“. Kako Nenad Lalatović doživljava rivalstvo između Vojvodine, koju drugu sezonu predvodi u ulozi šefa stručnog štaba, i Crvene zvezde, u kojoj je igrački ponikao? – Nikad se ne bih odrekao… »
Lalatović: Ne odričem se majke koja me je rodila, ali ne praštam nikome, pa ni Zvezdi
Mozzart sport 23.09.2016
Šef stručnog štaba Vojvodine o nedeljnom derbiju novosadskih i beogradskih crveno-belih. Mnogi su pretili, ali objektivno još od raspada SFRJ niko nije uspeo da ozbiljno ugrozi dominaciju večitih rivala sa Topčiderskog brda. Vojvodina Nenada… »
Vesti dana »

(BLOG) Protest kod „Londona“, od tri studenta puštena u Nišu jedan ponovo priveden – Vučić zapretio otkazima u policiji i tužilaštvu
N1 Info pre 1 satjoš 62 povezane

Oglasio se MUP: Uhapšen osumnjičeni za napad na gradonačelnika Niša, ispitani svi koji su gađali jajima okupljene
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih

N1: Student iz Niša pušten na slobodu, bez odgovora MUP o broju privedenih
Novi magazin pre 7 satijoš 16 povezanih

Ovo je porodica koja je stradala u strašnom napadu Rusije: Ono što je pronađeno ispod ruševina slama srce (foto/video)
Kurir pre 4 satijoš 18 povezanih