Povezane vesti
Lalatović: Zvezda mi je dala sve, ali ja se nikome ne sklanjam
Hot sport 23.09.2016
Bivši trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović, vraća se u Beograd kao trener Vojvodine. Nikada nije lako protiv voljenog kluba, ali on ističe da je profesionalac. Tu je ponikao kao igrač, a godinu dana je sa klupe predvodio tim sa “Rajka Mitića”. Sad će… »
Lalatović između Voše i Zvezde: Ne odričem se majke koja me je rodila
Sportski žurnal 23.09.2016
„Nikome u fudbalu ne praštam i nikome se ne sklanjam“. Kako Nenad Lalatović doživljava rivalstvo između Vojvodine, koju drugu sezonu predvodi u ulozi šefa stručnog štaba, i Crvene zvezde, u kojoj je igrački ponikao? – Nikad se ne bih odrekao majke koja… »
Lalatović: Ne odričem se majke koja me je rodila, ali ne praštam nikome, pa ni Zvezdi
Mozzart sport 23.09.2016
Šef stručnog štaba Vojvodine o nedeljnom derbiju novosadskih i beogradskih crveno-belih. Mnogi su pretili, ali objektivno još od raspada SFRJ niko nije uspeo da ozbiljno ugrozi dominaciju večitih rivala sa Topčiderskog brda. Vojvodina Nenada Lalatovića… »
Vesti dana »

Student PMF-a priveden na blokadi u Novom Sadu: Njegova koleginica tvrdi da joj je policajac rekao da ga "vodi na streljanje"
Novi magazin pre 38 minutajoš 24 povezane

Evropa se utrkuje da iskoristi Trumpovu podršku planu za slanje trupa u Ukrajinu
Bloomberg Adria pre 18 minutajoš 35 povezanih

VREME DANAS: Sunčana sreda širom Srbije, u petak stiže osveženje
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Narod ustao protiv blokada: građani na 50 mesta u Srbiji traže normalan život
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih