Povezane vesti
Džonson: Ne treba odugovlačiti proces izlaska iz EU
RTS 25.09.2016
Proces izlaska Velike Britanije iz Evropske unije ne treba odugovlačiti, iako do njegovog pokretanja ostaje još mnogo toga da se uradi, ocenio je šef britanske diplomatije Boris Džonson. Boris Džonson je rekao da postupak istupanja u svakom slučaju… »
Džonson: Britanija pokrenuti član 50 početkom naredne godine
Blic 25.09.2016
Britanija ima još mnogo toga da uradi pre nego što pokrene član 50 Lisabonskog ugovora, ali kada to učini, neće dozvoliti odugovlačenje tog procesa, rekao je danas britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson. Prošle sedmice Džonson je… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 9 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
Danas pre 1 satjoš 41 povezana
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 35 minutajoš 19 povezanih
Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih