Povezane vesti

Mihajlović: 11 bikova na terenu!

Mihajlović: 11 bikova na terenu!

Mondo 25.09.2016
Trener Torina raspoložen posle sjajne partije i pobede nad Romom. Foto: Alessandro Di Marco/ANSA via AP Dugo su u Torinu čekali na pobedu protiv Rome, čak devet godina, a kada su je konačno dočekali, bila je veoma ubedljiva - 3:1, u sjajnoj partiji… »
Miha: ''Jedanaest 'bikova' pobedilo Romu!''

Miha: ''Jedanaest 'bikova' pobedilo Romu!''

Sportske.net 25.09.2016
Mnogo razloga za zadovoljstvo danas ima Siniša Mihajlović. Srpski stručnjak sjajno raspoložen posle današnjeg trijumfa njegovbog tima u duelu sa ekipom Rome (3:1). ''Video sam 11 bikova danas na terenu'', u svom stilu je počeo Miha. ''Mislim da je… »
Miha blista: Danas smo imali 11 bikova, Beloti će biti najbolji napadač u Italiji, Toti će me voditi na večeru, ali ne na…

Miha blista: Danas smo imali 11 bikova, Beloti će biti najbolji napadač u Italiji, Toti će me voditi na večeru, ali ne na…

Mozzart sport 25.09.2016
Srpski strateg prezadovoljan onim što je njegova ekipa pružila u pobedi nad Romom. Siniša Mihajlović je blistao nakon velike pobede nad favorizovanom Romom u šestom kolu Serijie A. Torino je konačno izgledao onako kako on želi - borbeno… »
Posle pobede nad Romom: Mihajlović oduševljen igračima Torina: Na terenu sam imao 11 bikova!

Posle pobede nad Romom: Mihajlović oduševljen igračima Torina: Na terenu sam imao 11 bikova!

Sportal blic 25.09.2016
Nije skrivao oduševljenje strateg Torina Siniša Mihajlović načinom na koji su njegovi igrači avladali Romu sa 3:1 u prvenstvenom duelu. Foto: Tanjug/AP Siniša Mihajlović tokom meča sa Romom "Mislim da je ovo naša najbolja partija u ovoj sezoni… »

Vesti dana »