Повезане вести

Алегри након победе у Загребу: Одиграли смо одговорно

Алегри након победе у Загребу: Одиграли смо одговорно

Хот спорт 28.09.2016
Масимо Алегри, тренер Јувентуса, задовољан је тријумфом своје екипе над Динамом, али још више самим наступом. – Добро смо играли, нисмо их потценили. Зато смо победили са четири гола разлике, што ће нам значити у расплету групе… »
Зидан незадовољан резултатима: Фрустриран сам, ово нисмо заслужили

Зидан незадовољан резултатима: Фрустриран сам, ово нисмо заслужили

Вечерње новости 28.09.2016
Одигрлаи смо добар меч како у нападу тако и у одбрани, све је било како смо желели, осим трећег ремија у низу - прича тренер Реала. Мадридском Реалу никако не иде. После само два освојена бода у Примери (1:1 против Виљареала и… »
За најбољег фудбалера првог дана 2. кола Лиге шампиона вероватно нисте ни чули

За најбољег фудбалера првог дана 2. кола Лиге шампиона вероватно нисте ни чули

Спортал блиц 28.09.2016
Фудбалери Копенхагена декласирали су екипу Брижа (4:0) у мечу другог кола Лиге шампиона, а прави херој домаћина био је шведски фудбалер Лудвиг Аугустинсон. Фото: Инстаграм / Промо Лудвиг Аугустинсон Он је у победи против шампиона… »
После дуела са борусијом: Родригез: Праведно би било да смо ми победили

После дуела са борусијом: Родригез: Праведно би било да смо ми победили

Спортал блиц 28.09.2016
Фудбалер мадридског Реала Џејмс Родригез сматра је да је његов тим заслужио победу у Дортмунду против Борусије у утакмици другог кола Лиге шампиона. Фото: Инстаграм / Промо Марсело и Хамес Родригез Браниоци трофеја били су на… »
Зидан: Тужан сам!

Зидан: Тужан сам!

Моззарт спорт 28.09.2016
Француски стручњак сматра да је Реал заслужио више од ремија у Дортмунду. Борусија Дортмунд успела је да остане непоражена против мадридског Реала у Лиги шампиона, а тренер краљевског клуба Зинедин Зидан, благо речено, није био… »
Чека га суспензија: Судији је промакло, не и камерама: Роналдо пробао да шутне ривала! /видео/

Чека га суспензија: Судији је промакло, не и камерама: Роналдо пробао да шутне ривала! /видео/

Спортал блиц 28.09.2016
Кристијано Роналдо је један од најбољих на планети када се ради о ономе шта уме са фудбалском лоптом у такмичарским мечевима, али "кратак фитиљ" могао би скупо да га кошта. Фото: Тањуг/АП Кристијано Роналдо на мечу са… »
Ширле сачувао традицију

Ширле сачувао традицију

Данас 28.09.2016
Највећу пажњу привукао је меч Борусија Дортмунд - Реал, колико због квалитета и реномеа ривала, толико и због сукоба између Зинедина Зидана и Кристијана Роналда. Први гол у синоћњем програму дело је баш Кристијана Роналда у 17… »
Без већих изненађења у Лиги шампиона

Без већих изненађења у Лиги шампиона

Данас 27.09.2016
У првим утакмицама другог кола Лиге шампиона није било већих изненађења, а максималан учинак у групама Е, Ф, Г и Х има само енглески шампион Лестер, који је вечерас на свом терену савладао Порто са 1:0. Најзанимљивије је било у… »
ЛШ: Дортмунд узео бод Реалу, Јувентус се прошетао кроз Загреб

ЛШ: Дортмунд узео бод Реалу, Јувентус се прошетао кроз Загреб

Вечерње новости 27.09.2016
Фудбалери Реала и Борусије из Дортмунда су у дербију вечери одиграли нерешено - 2:2, док су убедљиве победе остварили Јувентус против Динама (4:0), односно Копенхаген који је истим резултатом славио против Брижа. Фудбалери… »
Ширле покварио помирење Роналда и Зидана, нова болна лекција Динаму!

Ширле покварио помирење Роналда и Зидана, нова болна лекција Динаму!

Спортал блиц 27.09.2016
Ништа од дупле победе за Реал! Борусија Дортмунд је у финишу извукла реми од 2:2 у Немачкој, у мечу у ком су се Зинедин Зидан и Кристијано Роналдо помирили. Са друге стране, разлоге за задовољство имају у Лестеру. "Лисице" су у… »
"Радост" са тренером: Најхладнији поздрав Зидана и Роналда после гола /видео/

"Радост" са тренером: Најхладнији поздрав Зидана и Роналда после гола /видео/

Спортал блиц 27.09.2016
Кристијано Роналдо затресао је мрежу Борусије Дортмунд у 17. минуту у Лиги шампиона, а погодак је прославио са тренером Зинедином Зиданом. Цристиано Роналдо Гоал - Дортмунд0-1Реал Мадрид 27.09.2016 - хттпс://т.цо/кс3МсВпоБМ5 с… »

Вести дана »