Povezane vesti
Goca Tržan konačno otkrila zbog čega se završio njen prvi brak!
Svet & Skandal 28.09.2016
Pevačica Goca Tržan, prvi put je odgovorila na pitanje zbog čega je okončan njen brak sa Ivanom Marinkovićem, a da joj to pitanje nije bilo ni postavljeno. Naime ona je priznala da voli da pevuši hitove Nede Ukraden i to pesme “Zora je” i “Da… »
Boban Rajović iskreno o teškim trenucima u braku: Govorimo jedno drugom da ćemo zajedno pobediti sve
Story 28.09.2016
Popularni pevač je za Story otvoreno govorio o izazovima, iskušenjima i detaljima iz svog privatnog života. Estradna prijateljstva su tema o kojoj se često piše i priča, a Boban Rajović nema problem da o njoj otvoreno priča. Jedna od njegovih… »
Greška o kojoj Goca Tržan do sada nije govorila: Zbog ovoga se moj brak završio
Kurir 28.09.2016
Pop zvezda poznata je kao iskrena i dama bez dlake na jeziku, koja otvoreno govori kako o svojim usponima, tako i o padovima. Goca Tržan došla je sinoć na gala proslavu održanu u Vili Jelena, kako bi podržala svoju dragu koleginicu Nedu Ukraden, koja… »
Vesti dana »
Rusija optužila Bajdenovu administraciju za eskalaciju rata u Ukrajini
Vesti online pre 59 minutajoš 143 povezane
"Srce mi se steglo kad sam čula da je preminula! Sve se srušilo..." Rođaka lepe košarkašice Anje neutešna nakon gubitka, grad Paraćin proglasio trodnevnu žalost
Kurir pre 1 satjoš 67 povezanih
Fico protiv odluke Amerike o upotrebi raketa dugog dometa: To će odložiti pregovore o miru
Politika pre 1 satjoš 34 povezane
Prenos, Srbija - Danska: Došao je taj dan! "Orlovi" igraju meč koji odlučuje sudbinu reprezentacije u naredne dve godine!
Večernje novosti pre 6 minutajoš 27 povezanih