Povezane vesti
Vijeira: Kritikovali bi me i da sam dao tri
Večernje novosti 29.09.2016
Ne vole svi ni Mesija i Ronalda, zašto bih ja bio izuzetak. Tek ću pričati sa upravom o novom ugovoru, kaže napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira. UGOVijeira se ispromašivao kao nikad u derbiju sa Vojvodinom. Golgeter Crvene zvezde imao je četiri… »
Vijeira: Kritikuju i Ronalda i Mesija, nemam problem s tim
Press 29.09.2016
Fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira izjavio je da ga kritike ne pogađaju nakon što na nekoliko utakmica nije bio na svom nivou i poručio da ima veliki motiv da kao najbolji strelac Superlige odbrani titulu prvaka Srbije. foto: tanjug.rs Fudbaler Crvene… »
Hugo Vijeira: Kritikuju Ronalda i Mesija, zašto ne bi i mene!
Hot sport 29.09.2016
Napadač Crvene zvezde Hugo Vijeira je u golgeterskoj krizi, a kako kaže ne dotiču ga kritike navijača na društvenim mrežama, jer ih i ne prati. – Ne pratim društvene mreže, znam da ima kritika svuda. Da sam postigao golove protiv Vojvodine… »
Kritikuju i Ronalda i Mesija...
Mozzart sport 29.09.2016
"Nemam problem s tim, kritika će uvek biti", poručuje Ugo Vijeira. Napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira izjavio je da ga kritike ne pogađaju nakon što na nekoliko utakmica nije bio na svom nivou i poručio da ima veliki motiv da kao najbolji strelac… »
Vijeira: Kritike me ne pogađaju, bitne su pobede
Mondo 29.09.2016
Napadač Crvene zvezde veruje da će uskoro opet biti na nivou iz prošle sezone. Sa 20 golova u Superligi prošle sezone i šest u dosadašnjih 10 kola (igrao u sedam utakmica), Ugo Vijeira je bez dileme trenutno najbolji napadač Crvene zvezde… »
Vesti dana »

Stigao odgovor Evropske unije: EU uvodi kontracarine na američku robu u vrednosti od 28 milijardi dolara
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Tužilaštvo BiH izdalo naredbu za privođenje Dodika, Viškovića i Stevandića
Nova pre 53 minutajoš 14 povezanih

To je to, Grenland prelomio, Tramp otvara šampanjac! Objavljeni rezultati izbora na najvećem ostrvu na svetu koje po svaku cenu želi predsednik Amerike (foto)
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 42 minutajoš 9 povezanih