Povezane vesti
DOBIO NAGRADU ZA ĆUTNJU O REFERENDUMU U RS I IZBORIMA U SREBRENICI! Zukorlić: Internacionalni Univerzitet u N.Pazaru će…
Sandžak haber 29.09.2016
Internacionalni Univerzitet u Novom Pazaru će dobiti akreditaciju, njegove diplome su i sada validne, a u tom je slučaju vlada imala mnogo više osjećaja za potrebe društva nego što su to pokazali pojedini članovi Akreditacione komisije, izjavio je… »
Zukorlić: Internacionalni univerzitet će dobiti akreditaciju
Radio sto plus 29.09.2016
Narodni poslanik i predsednik Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje Muamer Zukorlić rekao je danas da će njegov, Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru, dobiti akreditaciju. Beogradski mediji izveštavaju da je Zukorlić novinarima u Skupštini… »
Nezadovoljstvo zbog načina akreditacija univerziteta
Beta video 29.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje Muamer Zukorlić rekao je danas da je s predstavnicima pet privatnih univerziteta razgovarao o unapredjenju obrazovanja u Srbiji i da su oni izrazili nezadovoljstvo zbog načina akreditacija… »
Zukorlić s delegacijom privatnih univerziteta o unapredjenju obrazovanja
Beta video 29.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje Muamer Zukorlić izjavio je danas da je s predstavnicima pet privatnih univerziteta razgovarao o unapredjenju obrazovanja u Srbiji. On je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da su… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 20 minutajoš 50 povezanih

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 45 minutajoš 33 povezane

Od licence, blokiranih računa, do osoblja koje je izostalo u noći nesreće: 11 žrtava stravičnog požara u Domu za stare, tragedija otkrila niz propusta
Nova pre 2 satajoš 23 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 34 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane