Povezane vesti

Zvezda ubedljiva u derbiju kola

Zvezda ubedljiva u derbiju kola

Politika 04.10.2016
Košarkaši „crveno-belih“ pobedili Cedevitu sa 88:64 (15:7, 23:25, 28:12, 22:20) i prikazali igru koja obećava. Derbi drugog kola ABA lige i najboljeg srpskog i hrvatskog kluba, ubedljivo je pripao Crvenoj zvezdi. Bez obzira što je početak sezone i faza… »
Mršić: Nismo postojali, ne izgledamo dobro, u lošoj smo formi...

Mršić: Nismo postojali, ne izgledamo dobro, u lošoj smo formi...

Sportski žurnal 04.10.2016
Veljko Mršić, trener Cedevite, bio je veoma oštar prilikom ocene izdanja svog tima. – Za derbi su potrebne dve ekipe. Ovoga puta na terenu je postojala samo jedna prava. Mi smo tu bili samo zato što smo morali. Ono što smo prikazali bilo je jako loše… »
Mršić: Nismo postojali na terenu

Mršić: Nismo postojali na terenu

Mondo 04.10.2016
Dok u taboru Zvezde nisu imali ništa posebno da kažu posle ubedljivo dobijenog derbija, trener Cedevite svestan je da se nalazi u problemu. Crvena zvezda 2-0, Cedevita 0-2! Jedan od kandidata za najviši plasman počeo je sezonu vezanim porazima od… »
Mršić: Igrala je samo Zvezda, mi smo bili tu jer smo morali

Mršić: Igrala je samo Zvezda, mi smo bili tu jer smo morali

Sportal blic 03.10.2016
Cedevita u Beogradu nije ličila na ekipu koja može da se bori za sam vrh ABA lige. Zvezda je ubedljivo slavila, a činjenice da njegov tim u dvorani “Aleksandar Nikolić” nije pokazao ništa svestan je bio i trener gostiju Veljko Mršić. Foto: A… »

Vesti dana »