Povezane vesti
Dženkins: Konačno sam onaj pravi, nemam potrebu da se dokazujem nikome
Večernje novosti 04.10.2016
Sve to su zasluge tima, nedostajalo mi je da budem na terenu. Osećao sam se super protiv Cedevite, bio sam agresivan i lopta je ulazila u koš – kaže Čarls. “Đenka ooooo” odzvanjalo je sinoć dvoranom “Aleksandar Nikolić” posle sjajne partije Čarlsa… »
''Đenka'' - Nigde kao u Srbiji!
Sportske.net 04.10.2016
Sinoćnjom sjajnom partijom protiv Cedevite, Čarls Dženkins je podsetio navijače Zvezde na partije koje je pružao i u svom prvom ''mandatu'' u crveno-belom dresu. Iako je Stefan Jović upisao impresivnih 16 asistencija u ubedljivoj pobedi nad Cedevitom, za… »
Uživa: Tajna veza između Dženkinsa i Zvezde: Sve mi je nedostajalo, Srbija je fabrika košarke
Sportal blic 04.10.2016
Ljubimac “delija” zablistao je u drugom meču od povratka u Crvenu zvezdu i protiv Zagrepčana (88:64) opet je zaiskrila njegova ljubav sa navijačima. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Čarls Dženkins Čarls Dženkins kao da je rođen u crveno-belom dresu. Nijedan… »
Vesti dana »

Putin traži da se Ukrajina odrekne tri stvari kako bi okončao rat
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih

Nevreme iz Slavonije stiglo do Bačke, moguć grad i udari olujnog vetra
Sputnik pre 22 minutajoš 25 povezanih

Netanjahu odobrio planove za kontrolu Gaze i poraz Hamasa uz pregovore o oslobađanju talaca
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 35 povezanih

Đurić: Odluka CIK u Prištini da blokira overu Srpske liste novi pokušaj da se utiša legitiman glas Srba
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana

Mali najavio da će marže u trgovinskim lancima biti ograničene na maksimalnih 20 odsto
Forbes pre 5 satijoš 24 povezane