Повезане вести

Вест из бокса: Светски шампион остаје без боксерске легитимације

Вест из бокса: Светски шампион остаје без боксерске легитимације

Хот спорт 05.10.2016
Светски првак у тешкој категорији Британац Тајсон Фјури могао би да изгуби дозволу за боксовање пошто је признао да узима кокаин, пренели су данас британски медији. Фјури, који је у понедељак објавио да се повлачи, а три сата… »
Тајсон Фјури би могао да изгуби дозволу

Тајсон Фјури би могао да изгуби дозволу

Бета 05.10.2016
Светски првак у тешкој категорији Британац Тајсон Фјури могао би да изгуби дозволу за боксовање пошто је признао да узима кокаин, пренели су данас британски медији. Фјури, који је у понедељак објавио да се повлачи, а три сата… »
Фјури користио кокаин како би се изборио с депресијом

Фјури користио кокаин како би се изборио с депресијом

Бета 05.10.2016
Боксерски шампион света у тешкој категорији, Британац Тајсон Фјури&нбсп; рекао је данас да је користио кокаин и алкохол како би се суочио са биполарним поремећајем. Британски боксер није се борио од новембра прошле године када је… »
Од краља ринга до краља кокаина

Од краља ринга до краља кокаина

Мондо 05.10.2016
Боксерски шампион света у тешкој категорији Тајсон Фјури открио је да пати од депресије и да је због тога почео да конзумира алкохол и дрогу. Фото: АП Пхото/ Мартин Меисснер Тајсон Фјури има озбиљне проблеме. Он тврди менталне… »
Тешка депресија: Фјури на дну после кокаина: Не желим да живим, надам се да ће ме неко убити!

Тешка депресија: Фјури на дну после кокаина: Не желим да живим, надам се да ће ме неко убити!

Спортал блиц 05.10.2016
Светски првак у боксу Тајсон Фјури (28) је силним скандалима пљунуо на бокс, спорт који му је толико тога дао. Без икаквих проблема је признао да је узимао кокаин, и то у великој мери. Међутим, за то је имао "оправдање". Фото… »
"Кокаин ми помаже да победим депресију"

"Кокаин ми помаже да победим депресију"

Вести онлине 05.10.2016
Шампион света у боксу у тешкој категорији Тајсон Фјури открио је да пати од депресије и да је због тога почео да конзумира кокаин. Фјури је додао да је претрпео озбиљне менталне проблеме и да је из тих разлога не тренира још од… »
Тајсон Фјури: Кокаин ми помаже код депресије!?

Тајсон Фјури: Кокаин ми помаже код депресије!?

Моззарт спорт 05.10.2016
Цигански ратник изјавио да мрзи бокс и да пати од психичких поремећаја. Открио да због порекла има још више проблема у животу од како је шампион. Осрамоћени светски професионални шампион у тешкој категорији, Тајсон Фјури у… »
Сондерс: ''Плашим се да Фјури неће дочекати 30. годину без бокса''

Сондерс: ''Плашим се да Фјури неће дочекати 30. годину без бокса''

Спортске.нет 05.10.2016
Пријатељи и сарадници Тајсона Фјурија изразили су забринутост за његово здравље, а један од њих је рекао да без бокса тај шампион света у тешкој категорији неће дочекати 30. родјендан. Фјури је новембра прошле године шокирао… »

Вести дана »