Povezane vesti
Osumnjičeni za gaženje srpkinje (22) u Beču: Auto je moj, ali nisam ja vozio!
Kurir 05.10.2016
BEČ - Bečka policija saslušala je osumnjičenog Miloša S. (30) zbog sumnje da je u nedelju u 6.30 sati automobilom namerno pregazio Srpkinju Sanju Lazić (22) i teško je povredio. Mladić je na saslušanju negirao krivicu. - Nisam je pregazio. Nemam nikakve… »
Saslušan vlasnik pežoa kojim je pregažena Srpkinja u Beču : Dao sam ključeve, nisam bio u autu!
Kurir 05.10.2016
BEČ - Miloš S. (30) koji je osumnjičen da je u Beču namerno pregazio Srpkinju Sanju L. (22) negira krivicu. Tridesetogodišnji vlasnik vozila marke „pežo“, kojim je u nedelju ujutru u 10. bečkoj opštini udarena i teško povređena dvadesetdvogodišnja… »
Vesti dana »

Rođena sestra Saše Popovića neutešna na pomenu bratu, pala Suzani u zagrljaj
Hello pre 1 satjoš 33 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 37 povezanih

U prištinskom parlamentu ponovo bez izbora potpredsednika iz srpske zajednice, zaključena sednica
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane

(Video): Objavljen horor snimak ubistva ukrajinskog političara: Ubica prerušen u dostavljača hrane prišao mu je sa leđa dok je šetao i zapucao
Blic pre 57 minutajoš 21 povezana

Ovo su najnovije informacije o Bogdanu Bogdanoviću: Čeka se odgovor iz Amerike, ne pitamo se samo mi
Mondo pre 1 satjoš 80 povezanih