Povezane vesti
Dodik: Ja sam poslao specijalce u Srebrenicu
RTV 06.10.2016
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Dodik je u izjavi za Alo rekao da gubitnici… »
Telegraf 06.10.2016
Dodik je rekao da gubitnici izbora u Srebrenici ne mogu da se pomire s porazom i da zato u javnost puštaju razne spinove i priče da je bilo izborne krađe. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne… »
Milorad Dodik: Ja sam poslao specijalce u Srebrenicu!
Kurir 06.10.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Dodik je rekao da gubitnici izbora u Srebrenici ne mogu da… »
Pravda 06.10.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je… »
Studio B 06.10.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Dodik je u izjavi za Alo rekao da gubitnici izbora u… »
Newsweek 06.10.2016
Dodik je rekao da gubitnici izbora u Srebrenici ne mogu da se pomire s porazom i da zato u javnost puštaju razne spinove i priče da je bilo izborne krađe. Predsednik Republike Srpske izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u kako bi… »
"Poslao sam specijalce da nam ne ukradu Srebrenicu!"
Vesti online 06.10.2016
Tenzije u Srebrenici se ne smiruju, naprotiv, sve su jače, a konačnih izbornih rezultata i dalje nema na vidiku! Zbog mnogo indicija da je prethodnih dana bilo raznih nepravilnosti sa glasovima, pa i za sada teško proverljivih informacija da su sa čak… »
Poslao sam specijalce da nam ne ukradu Srebrenicu!
Alo 06.10.2016
Tenzija u Srebrenici se ne smiruje, naprotiv, sve je jača, a konačnih izbornih rezultata i dalje nema na vidiku! Zbog mnogo indicija da je prethodnih dana bilo raznih mućki sa glasovima, pa i za sada teško proverljivih informacija da su sa čak pet… »
Vesti dana »

Studentski marš ka Beogradu: Postavljen crveni tepih na Terazijama; Zatvoren saobraćaj od Trga Republike do Pionirskog parka (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 23 minutajoš 12 povezanih

"Ostajemo ovde, nema povlačenja": Studenti iz Pionirskog parka razvili srpsku trobojku dugu 30 metara (video)
Blic pre 2 satajoš 47 povezanih

Aleksandar Vučić o protestu u Beogradu: "Država će preuzeti sve da bude mira"
Mondo pre 53 minutajoš 35 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 3 satajoš 34 povezane

Srbijavoz: Spremni smo da pokrenemo saobraćaj nakon bezbednosnih pregleda vozova
NIN pre 6 satijoš 34 povezane