Повезане вести
Додик: Ја сам послао специјалце у Сребреницу
РТВ 06.10.2016
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је он послао припаднике специјалне полиције у Сребреницу како би пратили пребројавање гласова и спречили прекрајање изборних резултата. Додик је у изјави за… »
Телеграф 06.10.2016
Додик је рекао да губитници избора у Сребреници не могу да се помире с поразом и да зато у јавност пуштају разне спинове и приче да је било изборне крађе. Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је он послао… »
Невсвеек 06.10.2016
Додик је рекао да губитници избора у Сребреници не могу да се помире с поразом и да зато у јавност пуштају разне спинове и приче да је било изборне крађе. Председник Републике Српске изјавио је да је он послао припаднике… »
Студио Б 06.10.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је он послао припаднике специјалне полиције у Сребреницу како би пратили пребројавање гласова и спречили прекрајање изборних резултата. Додик је у изјави за Ало рекао да… »
Правда 06.10.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је он послао припаднике специјалне полиције у Сребреницу како би пратили пребројавање гласова и спречили прекрајање изборних резултата. Председник Републике Српске Милорад… »
Милорад Додик: Ја сам послао специјалце у Сребреницу!
Курир 06.10.2016
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је он послао припаднике специјалне полиције у Сребреницу како би пратили пребројавање гласова и спречили прекрајање изборних резултата. Додик је рекао да губитници избора… »
"Послао сам специјалце да нам не украду Сребреницу!"
Вести онлине 06.10.2016
Тензије у Сребреници се не смирују, напротив, све су јаче, а коначних изборних резултата и даље нема на видику! Због много индиција да је претходних дана било разних неправилности са гласовима, па и за сада тешко проверљивих… »
Послао сам специјалце да нам не украду Сребреницу!
Ало 06.10.2016
Тензија у Сребреници се не смирује, напротив, све је јача, а коначних изборних резултата и даље нема на видику! Због много индиција да је претходних дана било разних мућки са гласовима, па и за сада тешко проверљивих… »
Вести дана »

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 3 сатајош 16 повезаних

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 22 минутајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 28 повезаних