Povezane vesti

Dodik: Ja sam poslao specijalce u Srebrenicu

RTV 06.10.2016
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Dodik je u izjavi za Alo rekao da gubitnici… »

Telegraf 06.10.2016
Dodik je rekao da gubitnici izbora u Srebrenici ne mogu da se pomire s porazom i da zato u javnost puštaju razne spinove i priče da je bilo izborne krađe. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne… »
Milorad Dodik: Ja sam poslao specijalce u Srebrenicu!

Milorad Dodik: Ja sam poslao specijalce u Srebrenicu!

Kurir 06.10.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Dodik je rekao da gubitnici izbora u Srebrenici ne mogu da… »

Pravda 06.10.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je… »

Studio B 06.10.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u Srebrenicu kako bi pratili prebrojavanje glasova i sprečili prekrajanje izbornih rezultata. Dodik je u izjavi za Alo rekao da gubitnici izbora u… »

Newsweek 06.10.2016
Dodik je rekao da gubitnici izbora u Srebrenici ne mogu da se pomire s porazom i da zato u javnost puštaju razne spinove i priče da je bilo izborne krađe. Predsednik Republike Srpske izjavio je da je on poslao pripadnike specijalne policije u kako bi… »
"Poslao sam specijalce da nam ne ukradu Srebrenicu!"

"Poslao sam specijalce da nam ne ukradu Srebrenicu!"

Vesti online 06.10.2016
Tenzije u Srebrenici se ne smiruju, naprotiv, sve su jače, a konačnih izbornih rezultata i dalje nema na vidiku! Zbog mnogo indicija da je prethodnih dana bilo raznih nepravilnosti sa glasovima, pa i za sada teško proverljivih informacija da su sa čak… »
Poslao sam specijalce da nam ne ukradu Srebrenicu!

Poslao sam specijalce da nam ne ukradu Srebrenicu!

Alo 06.10.2016
Tenzija u Srebrenici se ne smiruje, naprotiv, sve je jača, a konačnih izbornih rezultata i dalje nema na vidiku! Zbog mnogo indicija da je prethodnih dana bilo raznih mućki sa glasovima, pa i za sada teško proverljivih informacija da su sa čak pet… »

Vesti dana »