Повезане вести
ФОТО убод: Гробари ће полудети кад сазнају ко им је донео срећу вечерас (ФОТО)
Хот спорт 07.10.2016
Кошаркаши Партизана савладали су екипу Цибоне у мечи трећег кола АБА лиге, а имали су велику подршку човека ког многи навијачи Партизана сматрају за љубимца. У питању је Саша Павловић, играч који је у два наврата носио дрес… »
Сале Илић: Кад сам био мали нисам се надао овоме
Моззарт спорт 07.10.2016
„Сутра имам три разлога за славље“, каже капитен Партизана пред дуел са ПАОК-ом. У центру пажње вечерас. У центру пажње и сутра. Појављивање Саше Илића у крцатом Пиониру пред почетак утакмице трећег кола АБА лиге и змеђу… »
Саша Илић пред ПАОК: Имам три разлога за славље
Мондо 07.10.2016
Капитен Партизана у суботу ће одиграти пријатељски меч против солунске екипе који ће за њега имати посебан значај. Фото: МОНДО/Иван Богуновић Саша Илић предводиће Партизан на пријатељском мечу против екипе ПАОК сутра у… »
Вукић: "Сале сада више трчи него деведесетих"
Спортске.нет 07.10.2016
Бивши фудбалер Партизана и ПАОК-а Звонимир Вукић проговорио је уочи дуела два тима о човеку са којим је некада делио свлачионицу а који ће бити централна фигура суботње утакмице. Фудбалери Партизана у суботу дочекују солунски… »
Ивић у Београду: Не бих често против Партизана
Мондо 07.10.2016
Бивши играч црно-белих Владимир Ивић, сада тренер екипе ПАОК, пред пријатељски сусрет тих клубова причао о емоцијама и да ли себе види једног дана на клупи тима из Хумске. Фото: МН Пресс Владимир Ивић заувек ће волети и навијати… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 11 сатијош 1 повезана