Повезане вести

Трамп: Никад се нећу повући

Трамп: Никад се нећу повући

Нови магазин 08.10.2016
Никад се нећу повући из трке за председника, поручио је данас републикански кандидат Доналд Трамп појединим члановима своје странке који су то тражили због најновијег скандала и вулгарних речи на рачун жена. "Никад се нећу… »
Хоће ли се И Она огласити? Ово је жена због које се Трамп нашао на удару јавности

Хоће ли се И Она огласити? Ово је жена због које се Трамп нашао на удару јавности

Курир 08.10.2016
Након што је у јавност процурио снимак стар 11 година у којој Доналд Трамп, кандидат за америчког председника, вулгарно говори о жени која му се свидела, многи тврде да је реч о њиховој бившој водитељки Ненси О'Дел. Часопис… »
Снимак за који Трамп није знао да постоји: Пробао сам да ј*бем! Кад си звезда можеш да ми радиш шта хоћеш...(видео 18+)

Снимак за који Трамп није знао да постоји: Пробао сам да ј*бем! Кад си звезда можеш да ми радиш шта хоћеш...(видео 18+)

Правда 08.10.2016
Републикански председнички кандидат Доналд Трамп извинио се данас након објављивања видео снимка из 2005. у којем користи вулгарне термине описујући своје покушаје вођења љубави са женама. "То је била прича о несташлуцима из… »
ВИДЕО: Због овог снимка Трамп се данас стиди и извињава свету

ВИДЕО: Због овог снимка Трамп се данас стиди и извињава свету

Вести онлине 08.10.2016
Током кампање Доналд Трамп је много пута увредио жене, а снимак који је објавио "Вашингтон пост" показује да то није случајност ни део неке чудне тактике у кампањи већ манир понашања. Снимак настао 2005. године, а у коме… »

Правда 08.10.2016
Републикански председнички кандидат Доналд Трамп извинио се данас након објављивања видео снимка из 2005. у којем користи вулгарне термине описујући своје покушаје вођења љубави са женама. "То је била прича о несташлуцима из… »
Трамп се извинио због вулгарних коменатара о женама

Трамп се извинио због вулгарних коменатара о женама

Слободна Европа 08.10.2016
Републикански председнички кандидат Доналд Трамп извинио се данас женама, након што је објављен видео снимак из 2005. године у којем користи вулгарне коментаре. "Погрешио сам и извињавам се", рекао је Трамп и додао да његов… »
Најновије истраживање: Клинтон у предности за пет одсто

Најновије истраживање: Клинтон у предности за пет одсто

Нови магазин 08.10.2016
Месец дана пре америчких председничких избора Хилари Клинтон води испред Доналда Трампа за пет одсто, резултати су најновијег истраживања. Њу подржава 45 одсто гласача, а Трампа 40 процената, показали су резултати истраживања… »
Клинтонова води са пет поена испред Трампа

Клинтонова води са пет поена испред Трампа

РТВ 08.10.2016
ЊУЈОРК - Демократска председничка кандидаткиња Хилари Клинтон води у односу на републиканског ривала Доналда Трампа са пет процентних поена, показују резултати најновије анкете Ројтерс/Ипсос. Анкета спроведена од 30. септембра… »

Вести дана »