Povezane vesti
Dara o sukobu sa Aleksandrom: Neću da ćutim dok neko potcenjuje moje kolege!
Svet & Skandal 09.10.2016
Sinoć je u studiju “Pinkovih zvezda” vladala uzavrela atmosfera kada je došlo do sukoba između Dare Bubamare i Aleksandre Radović. Naime, uzrok svađe bio je različita muzika koju pevaju i to što je Aleksandra rekla kandidatu Miodragu Đokiću… »
Dara progovorila o nezapamćenoj svađi u Pinkovim zvezdama! Evo šta nije mogla da oprosti radovićki
Kurir 09.10.2016
O nesvakidašnjoj svađi Dare Bubamare i Aleksandre Radović u Pinkovim zvezdama bruji celi region, a Dara je na svoj način obrazložila šta je pravi razlog njihove rasprave. "Eto dogodila se ta moja spontana reakcija, jer je kod mene u životu sve… »
Haos na "Pinku": O ovoj svađi priča cela Srbija (VIDEO)
Vesti online 09.10.2016
Svađe među članovima žirija u muzičkim takmičenjima nisu retkost, ali ovako daleko nikada nisu otišli. Čitavu zbrku napravila je Aleksandra Radović, koja je rekla da će posle takmičenja morati da ide na "hemijsko čišćenje od nekvalitetne… »
Strasti ne jenjavaju: Nakon Brunclikove, Aleksandra Radović "zaratila" i sa Darom Bubamarom
Blic 08.10.2016
Tek što se stišala svađa između Zorica Brunclik i Aleksandre Radović, pop pevačica je ušla u još žešću raspravu sa koleginicom Darom Bubamarom. Naime, povod za novu raspravu bio je nastup Miodraga Đokića koji je pevao pesmu "Čemu sve ovo"… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 5 satijoš 1 povezana