Повезане вести
Карић: Ево чиме ћу се бавити кад дођем у Србију
Мондо 12.10.2016
Бизнисмен Богољуб Карић, против кога се у Србији водио кривични поступак, али је укинут, тврди да је против њега извршен политички прогон јер је, како наводи, демаскирао великане српске квазидемократије једном обичном салатом… »
Карић: Ускоро се враћам у Србију јер сам јој потребан
Радио 021 12.10.2016
Председник БК групе Богољуб Карић најавио је данас да ће се врло брзо из Москве вратити у Србију, али да се неће бавити политиком. "Ја сам потребан Србији", казао је Карић за телевизију Н1 и додао да ће се бавити оним што… »
Потребан сам Србији: Карић открио да ли ће се бавити политиком када се врати!
Телеграф 12.10.2016
Богољуб Карић је навео да се већ десет година није видео са премијером Александром Вучићем. Председник БК групе Богољуб Карић најавио је данас да ће се врло брзо из Москве вратити у Србију, али да се неће бавити политиком… »
Богољуб Карић: Врло брзо се враћам у Србију
РТВ 12.10.2016
БЕОГРАД - Председник БК групе Богољуб Карић најавио је данас да ће се врло брзо из Москве вратити у Србију, али да се неће бавити политиком. "Ја сам потребан Србији", казао је Карић за телевизију Н1 и додао да ће се бавити оним… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 12 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана