Повезане вести
Николић: Не знам где је Гогуа, клуб ће решити његов статус
Дневник 13.10.2016
Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је данас да не зна где се тренутно налази млади дефанзивац Седрик Гогуа, али да га ни не занима. јер је потпуно фокусиран на тешко гостовање против Вождовца у утакмици 12. кола… »
Николић о статусу Гогуе: То није тема за мене, ја не знам ни где се он налази
Моззарт спорт 13.10.2016
"Он је млад играч и такве ствари се дешавају, мора једноставно да прихвати клупску дисциплину, као и сви остали играчи", рекао је стратег Парног ваљка. Седрик Гогуа не долази на тренинге Партизана, па Марко Николић стога и не… »
Николић не размишља о Гогуи, нити зна где се налази!
Спортске.нет 13.10.2016
Тренер фудбалера Партизана Марко Николић осврнуо се на актуелну тему везану за Седрика Гогуу против којег је клуб покренуо дисциплински поступак због кршења правилника. Конференција за медије одржана поводом предстојећег… »
Николић: Не знам где је Гогуа
Мондо 13.10.2016
Штопер из Обале Слоноваче не занима тренера Партизана. "Ја овог тренутка размишљам о онима који су ту и који се понашају како треба", каже Николић. Фото: МН Пресс Седрик Гогуа је тренутно само "формално" фудбалер Партизана… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
НИН пре 1 сатјош 30 повезаних

Пољопривредници: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“
Озон пресс пре 43 минутајош 44 повезане

Прогноза за Војводину: До краја месеца суво и топло, лепо и до средине октобра
РТВ пре 3 сатајош 30 повезаних

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 4 сатијош 10 повезаних

Руска обавештајна служба оптужила независне медије у Србији за припремање „српског Мајдана“ 1. новембра
Цензоловка пре 17 минутајош 17 повезаних